Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Oficial din Finante: Vom simplifa semnificativ fomularul 088, pentru inregitrarea firmelor in scopuri de TVA
11:21:00 AM
Ministerul Finantelor Publice va simplifica semnificativ, in zilele urmatoare, formularul D088, privind inregistrarea firmelor ca platitoare de taxa pe valoare adaugata, precum si formularul D394, privind livrarile si achizitiile efectuate de platitorii de TVA - a dat asigurari, miercuri, secretarul de stat din MFP Gabriel Biris, la conferinta Tax&Law. ?


Cat cheltuie romanii anual pe servicii postale, cum isi aleg furnizorii si ce asteptari au
11:11:21 AM
"Cele mai recente studii realizate de ANCOM in randul utilizatorilor de servicii postale din Romania arata ca persoanele fizice au cheltuit anul trecut in medie 87 de lei pentru astfel de servicii, cu o medie de 106 lei pe an in mediul urban si 56 de lei pe an in mediul rural, in timp ce persoanele juridice au cheltuit, in medie, 3.400 de lei pe an pentru aceleasi servicii", a declarat miercuri Catalin Marinescu, presedintele Autoritatii de reglementare in comunicatii (ANCOM) la Courier & Postal Services Forum 2016, eveniment dedicat sectorului de servicii postale si curierat din Romania.


O brigada blindata americana va fi amplasata permanent in Europa de Est incepand cu februarie 2017
10:50:00 AM
O brigada blindata americana va fi amplasata permanent in Europa de Est incepand cu februarie 2017, a anuntat miercuri Pentagonul, citat de AFP.


Schimbare in MasterPlanul de Transport inainte de a fi trimis la aprobare in Parlament? Un europarlamentar roman vrea modificarea ordinii in care au fost prioritizate autostrazile din Oltenia si Moldova
10:39:52 AM
Master Planul General de Transport - documentul strategic la care lucreaza autoritatile romane de mai bine de trei ani si care stabileste strategia pe infrastructura de transport pe urmatorii 15 ani - ar urma sa ajunga in Parlament pentru a fi aprobat printr-o lege pana la vara. Cu toate acestea, desi documentul a fost finalizat si agreat deja cu Comisia Europeana, europarlamentarul roman Marian-Jean Marinescu considera ca documentul ar trebui modificat, iar prioritatile rutiere stabilite pentru Oltenia si Moldova in urmatorii ani ar trebui schimbate cu cele programate teoretic pentru perioada 2020-2030. Eurodeputatul vrea sa se puna accent pe conexiunea cu vestul, desi proiectele vizate depasesc de trei ori valoarea autostrazilor programate sa inceapa de pe acum si pe care ar vrea sa le inlocuiasca.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply