Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

[P] GLS Romania prezinta cel mai nou produs de pe piata de coletarie: automatul pentru colete Pachetomat.
3:19:00 AM
Trimiterea sau receptionarea unui colet devine mai simpla ca niciodata. De azi clientii pot trimite sau receptiona colete chiar cand se duc la cumparaturi. Orarul sau zilele nelucratoare nu mai sunt un obstacol. Expeditorii si destinatarii coletelor sunt de acum independenti de orarul de functionare, ei pot trimite si colecta coletele 24 de ore, sapte zile pe saptamana.


Atac al unui lider PNL la Ciolos. Sulfina Barbu: Guvernul fuge de responsabilitate in cazul indemnizatiilor pentru mame
3:16:24 AM
Executivul trebuia sa-si sustina in Parlament argumentele privind legea indemnizatiilor pentru mame. O spune la RFI vicepresedintele PNL Sulfina Barbu. Ea vorbeste despre "o fuga de responsabilitate" a Guvernului condus de Dacian Ciolos.


LIVE TEXT Joi se discuta in Comisia Juridica a Camerei Deputatilor forma finala a legii darii in plata. Sunt prezente la discutii toate partile implicate:intiatori, BNR, clientii bancilor
3:06:00 AM
La sfarsitul lunii mai 2015, se inregistra la Senat proiectul Legii 450/2015, cel care avea ulterior sa fie cunoscut sub numele de proiectul legii darii in plata. Proiectul a trecut prin Parlament, s-a votat in unanimitate, a fost trimis spre promulgare, insa presedintele Johannis l-a re-trimis Parlamentului. Joi se iscuta in Comisia Juridica a Camerei Deputatilor forma finala a legii, cea care va fi trimisa plenului. HotNews.ro transmite LIVE TEXT cele mai importante declaratii din timpul sedintei. Vezi in text si un rezumat al unuia dintre cele mai contestate proiecte legislative din ultimii ani.


Cu ce vin sa te premiezi in functie de toanele copilului
2:30:51 AM
Cel mic a ?ipat ca din gura de ?arpe toata ziua? Noaptea n-a pus o clipa geana peste geana? A doua zi s-a deranjat la stomac? În urmatoarea, ?i-a întors casa cu susul în jos? Afla cu ce vin sa te premiezi în func?ie de toanele copilului!


Deputatul PSD Anghel Stanciu, declarat incompatibil de Agentia Nationala de Integritate
2:25:00 AM
Deputatul PSD Anghel Stanciu a fost declarat incompatibil de Agentia Nationala de Integritate. In perioada 21 ianuarie 2010 - 15 mai 2013, Anghel Stanciu a detinut simultan calitatile de deputat si comerciant persoana fizica in cadrul "Stanciu Anghel persoana fizica autorizata". Anghel Stanciu a fost condamnat anul trecut la 6 luni de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese, in urma unei alte sesizari a Agentiei Nationale de Integritate, dupa ce si-a angajat fiul si nora la biroul sau parlamentar.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply