Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Ministrul Agriculturii: Romania, o piata de mana a 10-a in care se aduc produse din strainatate expirate. Salamul se spala cu otet si se pune iar in vanzare, se schimba saramura la branza, iar branza se baga din nou la vanzare
7:16:00 AM
Romania este "o piata de mana a zecea in care se aduc produse din strainatate cu termene expirate" si exista "cazuri in care salamul se spala cu otet si se pune iar in vanzare, se schimba saramura la branza, iar branza se baga din nou la vanzare", afirma ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, intr-un interviu acordat Ziarului Financiar. In acelasi interviu, ministrul Agriculturii acuza statul roman si Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului ca nu isi fac datoria. "Altii controleaza ce intra din Romania, noi de ce sa nu controlam ce primim de la altii?", se intreaba ministrul Achim Irimescu. In timp ce producatorii locali confirma declaratiile ministrului Agriculturii, reprezentantii supermarketurilor sustin ca nimeni nu si-ar asuma asa ceva, scrie Mediafax.


Gadgeturile smart din locuinte sunt o prada usoara pentru hackerii amatori, arata o analiza Bitdefender
7:13:32 AM
Dispozitivele inteligente din locuinte au o serie de vulnerabilitati comune care le permit atacatorilor fara cunostinte informatice avansate sa compromita reteaua de Internet a utilizatorilor. O analiza realizata de specialistii in securitate cibernetica ai Bitdefender arata ca mecanismele de autentificare folosite in prezent de gadgeturile din casele inteligente pot fi evitate cu usurinta de catre raufacatori si pot expune persoanele la furt de date personale si intruziuni in viata privata.


?Provocarea saptamanii: Culorile primaverii
7:13:00 AM
In aceasta saptamana asteptam imagini de primavara Pentru provocarea "Culorile primaverii" va asteptam fotografiile pana miercuri, 6 aprilie 2016, inclusiv.


Ionut Simion, noul presedinte al AmCham Romania
6:57:01 AM
Camera de Comert Americana in Romania (AmCham Romania) are un nou Consiliu Director al asociatiei, ales in urma Adunarii Generale a membrilor si a alegerilor care au avut loc in data de 30 martie. Ionut Simion, Country Managing Partner PwC Romania, va fi noul presedinte al AmCham Romania.


Formula 1: Fernando Alonso nu a primit dreptul de a participa la MP din Bahrain
6:43:00 AM
Fernando Alonso nu va concura in Marele Premiu de Formula 1 din Bahrain, decizia fiind luata de FIA, dupa ce staff-ul medical al forului mondial l-a examinat amanuntit pe pilotul iberic al celor de la McLaren Honda, informeaza Marca.


Proiect: Fumatul ar putea fi permis in cazinouri si pe terasele care au maximum trei pereti
6:39:48 AM
Fumatul ar putea fi permis in cazinouri si pe terase acoperite sau descoperite cu maximum trei pereti, se arata intr-o propunere legislativa depusa la Senat, scrie Agerpres.


BNR a pastrat neschimbata dobanda cheie
6:38:19 AM
Consiliul de administratie al Bancii Nationale a Romaniei a hotarat joi mentinerea ratei dobanzii de politica monetara la nivelul de 1,75 la suta pe an; gestionarea adecvata a lichiditatii din sistemul bancar si pastrarea nivelurilor actuale ale ratelor rezervelor minime obligatorii aplicabile pasivelor in lei si in valuta alebancilor. Decizia era de asteptat, noteaza economistii ING intr-un raport transmis investitorilor imediat dupa anuntul Bancii Centrale. Vom reveni.


Mircea Geoana: E necesar un cluster maritim
6:28:00 AM
Romania poate deveni "Valea Laserului", prin dezvoltarea acceleratorului de la Magurele si, in acelasi timp, un cluster maritim prin crearea unei porti navigabile naturale de intrare si iesire intre zona de Est si de Vest, a declarat, joi, in cadrul Bucharest Forum/Keystone Projects, Mircea Geoana, presedintele Institutului Aspen Romania, citat de Agerpres.


Proiectul de modificare a Legii finantarii partidelor politice a trecut si de Camera Deputatilor: Conturile bancare pentru campaniile electorale nu vor mai putea fi executate, iar partidele isi pot inchiria sediile pentru orice activitati
6:27:00 AM
Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, a adoptat cu majoritate absoluta, miercuri, un proiect de lege prin care modifica legea finantarii activitatii partidelor politice si a campaniilor electorale. Proiect de lege prevede ca partidelor politice sa li se permita sa isi inchirieze sediile pentru orice fel de activitati, "fara a aduce atingere moralei publice, ordinii sau imaginii partidului politic", si stabileste ca pe conturile bancare dedicate campaniilor electorale sa nu mai poata fi puse popriri.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply