Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Actele normative aprobate in sedinta Guvernului din 30 martie
2:11:48 PM
Guvernul a aprobat miercuri, 30 martie, doua proiecte de lege, doua proiecte de ordonanta de urgenta si 23 de hotarari. Vezi care sunt acestea.


Bashar al-Assad: Distrugerile provocate de razboi in Siria au depasit 200 de miliarde de dolari
1:57:00 PM
Distrugerile provocate de razboi din Siria, incepand din abnul 2011, au depasit 200 de miliarde de dolari, a declarat presedintele sirian Bashar al-Assad intr-un interviu acordat agentiei ruse de presa Ria Novosti, publicat miercuri, anunta AFP.


Guvernul infiinteaza Comitetul Interministerial pentru Competitivitate
1:46:15 PM
Guvernul a aprobat, la propunerea Ministerului Economiei, infiintarea Comitetului Interministerial pentru Competitivitate (CIC). Potrivit Guvernului, Comitetulva promova un cadru institutional adecvat pentru coordonarea politicilor publice cu impact asupra competitivitatii economiei la nivel national, va monitoriza evolutiile sectoriale, va formula directii strategice pentru imbunatatirea potentialului de competitivitate.


Ministerul Agriculturii analizeaza produsele cascavalul de Saveni si carnatii de Plescoi pentru recunoasterea lor la nivel european
1:37:23 PM
Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a prezentat miercuri, la solicitarea premierului Dacian Ciolos, o informare privind produsele romanesti cu potential pentru care sunt in curs de elaborare dosare in vederea depunerii la Comisia Europeana pentru inregistrare si protectie cu denumiri de origine sau indicatii geografice. Potrivit informatii, este in curs de analiza, la Comisia Europeana, documentatia pentru inregistrare a produsului "Novac afumat din Tara Barsei" cu cu Indicatie Geografica Protejata.


Cererea DNA de arestare in lipsa a israelienilor implicati in dosarul lui Remus Truica, respinsa de instanta suprema
1:29:25 PM
Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins definitiv, miercuri, cererea DNA de arestare preventiva in lipsa a celor patru oameni de afaceri israelieni implicati in dosarul lui Remus Truica privind vanzarea Fermei Baneasa, anunta Agerpres. Initial, pe 15 martie, Curtea de Brasov a dispus arestarea in lipsa a trei dintre cetatenii israelieni implicati in acest caz - Tal Silberstein, Shimon Shevez si Benjamin Steinmertz, si a respins cererea pentru al patrulea - Moshe Agavi.


Apar noi programe finantate din Fondul pentru Mediu: Casa verde plus si Rabla plus
1:23:55 PM
Guvernul a aprobat miercuri finantarea pe 2016 a programelor si proiectelor din sectorul protectiei mediului din Fondul pentru Mediu. Potrivit Guvernului, noutatile din acest an se refera la programul "Casa Verde", care va fi completat de un nou program "Casa Verde Plus", iar Programul de stimulare a innoirii parcului auto (Rabla) va fi suplimentat cu programul "Rabla Plus", dedicat autovehiculelor electrice si hibride.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply