Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Klaus Iohannis: In urmatoarele saptamani voi avea consultari cu toate partidele politice privind legislatia in domeniul securitatii
12:57:31 PM
Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca, in urmatoarele saptamani, va avea consultari cu toate partidele cu privire la legislatia in domeniul securitatii, punctand ca este necesara si o dezbatere cu experti in domeniu, informeaza Agerpres.


Gelu Diaconu acuza presiuni din partea unui fost ambasador pentru deblocarea rambursarii de TVA de 20 milioane euro / Ponta: E vorba de fostul ambasador al Olandei
12:48:00 PM
Fostul sef al Fiscului, Gelu Stefan Diaconu, afirma, intr-o postare pe blogul lui, ca "un ambasador 'periat' si laudat de presa progresista" a venit la el in birou, impreuna cu un om de afaceri din aceeasi tara - "un evazionist notoriu" - pentru a-l "presa" sa dispuna deblocarea unei rambursari de TVA de 20 de milioane de euro.


FOTOGALRIE Cunoscuta arhitecta irakiano-britanica Zaha Hadid, regina curbei, a murit
12:33:00 PM
Arhitecta Zaha Hadid a murit la varsta de 65 de ani, a anuntat joi compania apreciatei arhitecte supranumite "regina curbei" datorita contururilor sinuoase pe care le-a preferat pentru multe dintre cladirile oncepute. Hadid este cunoscuta pentru proiecte spectaculoase, precum Centrul Acvatic din Londra, folosit la Jocurile Olimpice de vara din 2012 si Centrul Heydar Aliyev din Baku, transmite Reuters.


Iohannis vrea infiintarea unui Muzeu al Evreilor si Holocaustului si transformarea Romaniei intr-un centru regional in ceea ce priveste asumarea trecutului
12:30:02 PM
Presedintele Klaus Iohannis vrea infiintarea in Romania a unui Muzeul al Evreilor si Holocaustului si transformarea tarii intr-un centru regional pentru combaterea antisemitismului si xenofobiei, conform unei declaratii facute joi la Muzeul Holocaustului din Washington. Iohannis mai vrea infiintarea in Romania a unei structuri educationale pentru functionari si politicieni avand ca tema istoria Holocaustului si combaterea antisemitismului.


Bucuresti: S-a aprobat regulamentul de functionare a teraselor din Centrul Istoric
12:30:00 PM
Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat, joi, regulamentul de organizare si functionare a teraselor sezoniere in perimetrul Centrului Istoric. Astfel, terasele pot fi deschise in perioada 15 martie-15 noiembrie. Proiectul de hotarare a fost pus pe ordinea de zi suplimentara de primarul interimar Razvan Sava.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply