Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Liga I: ASA Targu Mures - FC Viitorul 1-1 in Play-off
4:17:46 PM
FC Viitorul, ocupanta locului cinci în clasamentul play-off-ului Ligii 1, a remizat, joi, scor 1-1, în meciul jucat în deplasare cu ASA Tg. Mures, din etapa a patra a play-off-ului Ligii 1.


Basescu: Discursul lui Ghita din Parlament - o mare prostie; nu cred ca informatiile sunt adevarate
4:00:00 PM
Presedintele Partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, a declarat ca discursul sustinut de deputatul Sebastian Ghita miercuri in Parlament reprezinta "o mare prostie" si ca nu crede in veridicitatea informatiilor lansate de acesta, informeaza Agerpres.


Portul Constanta, in clasamentul croazierelor in Marea Neagra
3:39:00 PM
Portul Constanta s-a clasat pe primul loc ca destinatie turistica in topul international al destinatiilor de croaziera din Marea Neagra, prezentat la cea de-a 30-a editie a Conferintei mondiale a operatorilor de croaziere maritime (Seatrade Cruise Global), ce s-a desfasurat luna aceasta, in Florida, la Fort Lauderdale (SUA), relateaza Agerpres.


Adunarea Generala a Creditorilor a respins modificarea planului de reorganizare a clubului Rapid
3:26:00 PM
Adunarea Generala a Creditorilor a respins, joi, modificarea si prelungirea pana in 2018 a planului de reorganizare din dosarul de insolventa al clubului Rapid, solicitare facuta de actionarul majoritar Valerii Moraru.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply