Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Francezul Yves Martin va fi noul director comercial al Orange Romania, incepand cu 1 mai 2016
8:14:30 AM
Francezul Yves Martin va fi noul director comercial al Orange Romania, incepand cu 1 mai 2016, a anuntat miercuri cel mai mare operator local de comunicatii mobile. Actualul director comercial al Orange Romania, Julien Ducarroz, va deveni director general (CEO) al Orange Moldova de la 1 mai, dupa 7 ani de contributii semnificative in strategia comerciala a operatorului mobil din Romania.


Ministerul Sanatatii, amendat de CNCD din cauza lipsei de criterii obiective privind declararea persoanelor cu deficiente auditive inapte pentru obtinerea permisului auto
8:03:00 AM
Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a amendat cu 5.000 de lei Ministerul Sanatatii, din cauza ca "Lipsa unor criterii obiective si transparente privind declararea persoanelor cu deficiente auditive ca inapte pentru obtinerea permisului de conducere auto reprezinta discriminare, conform art. 2 alin. 1 si art. 10 lit. b) si lit. h) din O.G. nr. 137/2000, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare."


Maroon 5 canta in premiera in Romania pe 5 iunie
8:00:00 AM
Indragita trupa Maroon 5 va veni pentru prima oara in Romania, pe 5 iunie. Concertul va avea loc in Piata Constitutiei si face parte din turneul de promovare a albumului "V", turneu inceput in februarie 2015 in America. "V" este o descriere a calatoriei grupului pana in prezent si capteaza esenta hit-urilor Maroon 5. Biletele se pun in vanzare miercuri, 30 martie, incepand cu ora 16.00.


Klaus Iohannis trimite spre reexaminare modificarile la Legea Farmaciei
7:58:11 AM
Presedintele Klaus Iohannis a trimis spre reexaminare modificarile aprobate de Parlament la Legea farmaciei nr. 266/2008, apreciind ca "se impune o reanalizare a prevederilor legii" "atat sub aspectul punerii de acord a acestora, cat si in ceea ce priveste stabilirea prin lege a conditiilor in care se realizeaza vanzarea si eliberarea prin intermediul serviciilor societatii informationale a medicamentelor care se acorda fara prescriptie medicala", potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.


[P] Data Center-ul M247 din Romania marcheaza un an de la aparitia pe piata
7:41:23 AM
Cu sediul central in Manchester, filiala locala M247 si-a inceput expansiunea in Romania in 2012 oferind cele mai avansate tehnologii de conectivitate si colocare. Intr-un timp foarte scurt am reusit sa devenim una dintre cele mai importante companii de telecomunicatii din tara.


DNA Ploiesti verifica proceduri de achizitie la peste 10 institutii / Firmele castigatoare, controlate de Ghita sau apropiati (surse)
7:39:31 AM
Procurorii DNA Ploiesti au cerut de la mai mult de zece institutii publice documente privind achizitia de servicii IT, firmele care au castigat respectivele contracte fiind controlate de deputatul Sebastian Ghita sau de apropiati ai acestuia, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare.


?VIDEO Un centru pentru situatii de urgenta de 28 milioane EUR zace nefolosit. Cum ar trebui sa functioneze in caz de calamitate
7:35:56 AM
Avem un centru ultramodern pentru situatii de urgenta, ce facem cu el? Intrebarea este justificata, in conditiile in care o investitie de aproape 28 de milioane de euro, aflata la un pas de Palatul Cotroceni, este inca nefolosita din cauza birocratiei.



RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply