Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Dan Mihalache nu face parte din delegatia presedintelui Iohannis in SUA
7:18:00 AM
Dan Mihalache, seful Cancelariei Prezidentiale, nu face parte din delegatia care-l insoteste pe presedintele Klaus Iohannis in SUA. Este a doua vizita externa consecutiva de la care absenteaza Mihalache, dupa cea din Turcia. Dan Mihalache va fi numit ambasador in Irlanda, potrivit unor surse din administratia prezidentiala.


Procurorul Liviu Tudose: Cu Sebastian Ghita ma trezeam la poarta si ma vedeam pus in situatia de a face scandal sa il dau afara / Un fanfaron
7:12:12 AM
Procurorul Liviu Tudose, arestat in dosarul in care este vizat si Sebastian Ghita, a declarat in Camera de Consiliu de la instanta suprema, ca il cunostea pe Ghita ca fiind "fanfaron" si ca a fost pus in situatia de a il da afara din casa de mai multe ori, iar cu Victor Ponta s-a intalnit la Guvern, potrivit Mediafax.


Cheloo de la Parazitii, audiat la DIICOT Ploiesti: Am multe sa-mi reprosez
7:00:53 AM
Solistul trupei Parazitii, Catalin Stefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo, a declarat, inaintea audierilor de la DIICOT Ploiesti, ca a venit aici "in plimbare" si ca are "multe" sa-si reproseze, transmite Mediafax.


Sebastian Ghita: Klaus Iohannis este in pragul demisiei din cauza unui posibil dosar pe care, cumva, sotia sa il poate avea
7:00:00 AM
Deputatul Sebastian Ghita a sustinut, miercuri, in plenul Camerei Deputatilor, ca "Vreau sa va spun adevarul. Traim astazi intr-o Romanie in care presedintele Klaus Iohannis este in pragul demisiei din cauza unui posibil dosar pe care, cumva, sotia sa il poate avea. Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, e amenintat pe surse cu dosare si perchezitii la fostii colaboratori. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, are doua dosare in lucru. Fosti prim-ministri ai Romaniei au fost arestati, au dosare sau au dosare in lucru. Procurorul general a fost demis cu un dosar. Sefi de servicii de informatii au dosare, sefii tuturor partidelor din Romania sunt in instanta sau au dosare, inclusiv Vasile Blaga si Alina Gorghiu."


Afirmatiile lui Sebastian Ghita potrivit carora presedintele Iohanis este in pragul demisiei, o ineptie - surse din Administratia prezidentiala
6:48:00 AM
Afirmatiile deputatului Sebastian Ghita potrivit carora "presedintele Klaus Iohannis este in pragul demisiei din cauza unui posibil dosar" pe numele sotiei sale sunt "o ineptie", au declarat pentru HotNews.ro surse din Administratia Prezidentiala.


Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiovei, audiata la DNA
6:46:00 AM
Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiovei, este audiata miercuri la sediul central al DNA. "Nu stiu despre ce este vorba", le-a spus Lia Olguta Vasilescu jurnalistilor, la intrarea in sediul DNA. Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, Lia Olguta Vasilescu a fost citata intr-un dosar de coruptie in calitate de suspect.


Scandalul airbag-urilor defecte i-ar putea costa 24 miliarde dolari pe japonezii de la Takata
6:23:32 AM
Takata, producatorul japonez de airbag-uri din cauza caruia s-au facut cele mai mari rechemari din industria auto, estimeaza ca intregul scandal ar putea-o costa 24 miliarde dolari, spune o sursa citata de Bloomberg. Zece oameni au murit din cauza airbag-urilor defecte livrate de Takata. Practic, in interiorul capselor pirotehnice ale airbag-urilor, de-a lungul timpului, poate sa patrunda umiditate si din aceasta cauza, in timpul unui accident si cand se declanseaza capsa pirotehnica, acestea pot deveni predispuse la spargere.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply