Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Turcia l-a retinut pe presupusul ucigas al pilotului militar rus catapultat din avionul doborat de turci
12:08:30 PM
Autoritatile turce au retinut un barbat suspectat ca l-a omorat pe unul dintre pilotii avionului de vanatoare rus doborat de un avior de lupta turc in apropiere de granita siriano-turca in noiembrie 2015, scrie Hurriyet, potrivit Reuters.


FOTOGALERIE Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat pe ultima suta de metri din acest mandat construirea unui bloc cu parter si 5 etaje pe strada Mantuleasa. Pe acest teren s-a aflat scoala unde a invatat Mircea Eliade, demolata in 2002
12:03:00 PM
Pe ultima suta de metri din acest mandat, majoritatea PNL din Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat proiectul imobiliar care prevede construirea unui bloc de 5 etaje (25 metri inaltime) pe strada Mantuleasa. Acesta este unul dintre cele mai controversate proiecte de urbanism ce asteptau de cativa ani aprobare de la Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Cetatenii din zona se opun proiectului in forma actuala si spun ca blocul este prea inalt si masiv fata de cladirile din zona.  Pe terenul unde se construiesc aceste blocuri, a fost demolata fara aviz de la Ministerul Culturii scoala unde a invatat Mircea Eliade.


Viitoarea cariera a tinerilor de azi depinde de competenetele lor digitale. De ce au ei nevoie pentru a-si imbunatatite aceste aptitudini
12:01:42 PM
Antreprenor sau angajat intr-o companie - in oricare dintre cele doua domenii isi aleg sa isi dezvolte cariera tinerii au nevoie de competente digitale. Insa, abilitatile digitale ale romanilor sunt cele mai mici din UE, potrivit raprotului Digital Economy and Society Index (DESI). Cum pot fi schimbate aceste date si de ce trebuie sa tina cont tinerii in pregatirea carierei.


Mai multe organizatii media din Moldova cer abrogarea articolelor dintr-o lege care permite citirea mailurilor si blocarea site-urilor
11:57:19 AM
Un grup de organizatii media din Republica Moldova cere excluderea articolelor legislative care permit blocarea site-urilor, verificarea email-urilor, sms-urilor si obliga operatorii sa stocheze datele utilizatorilor.


Ghid de iesit in weekend: ce concerte si evenimente avem in Bucuresti
11:52:00 AM
In Bucuresti, fiecare sfarsit de saptamana vine cu foarte multe optiuni interesante. Astfel, in weekend capitala tuna si aduna concerte, festivaluri, spectacole de teatru, petreceri sau targuri. Daca inca nu ti-ai facut planuri pentru zilele urmatoare, iti prezentam o lista cu cele mai asteptate evenimente din perioada 1-3 aprilie, de la concerte Amorphis, Implant Pentru Refuz, festivaluri de jazz, la concursuri de dans si batai cu perne.


Consiliul General al Municipiului Bucuresti a numit un nou consiliu de administratie al RATB. CV-urile acestora nu au fost publicate pentru a vedea ce competente au. Plus, comisia de evaluare, contestata
11:31:00 AM
Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat joi noul consiliu de administratie al RATB, pe o perioada de patru ani. Acesta este format din Popescu Marin, Parvut Ovidiu, Orzata Radu, Macovei Dorel si Lupascu Marian. Deocamdata nu stim ce competente profesionale au acestia deoarece CV-urile lor nu se afla pe site-ul municipalitati sau anexa la Hotararea Consiliului General prin care au fost investiti in functie.


Atac cu masina capcana in Turcia: 4 politisti omorati, 20 de persoane ranite
11:27:05 AM
Patru ofiteri de politie turci au murit si circa 20 de persoane au fost ranite intr-un atac cu masina capcana produs joi in orasul majoritar kurd din sud-estul Turciei, Diyarbakir, a anuntat un oficial guvernamental, citat de Reuters.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply