Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Evitarea expunerii la soare poate avea consecinte la fel de daunatoare pentru sanatatea noastra precum are fumatul
9:08:23 AM
Femeile care obisnuiesc sa se expuna zilnic la lumina soarelui au rata mortalitatii cu mult mai scazuta decat cele care evita expunerea la razele solare – este concluzia unui studiu publicat saptamana trecuta in revista “Journal of Internal Medicine”. Aceasta concluzie, formulata impotriva intuitiei comune conform careia expunerea regulata la soare dauneaza sanatatii pielii, sugereaza nu numai ca razele solare ne aduc o serie de beneficii, ci si ca sunt factorul principal al longevitatii.


Dieta vegetariana modifica ADN-ul uman, de-a lungul generatiilor, crescand riscul de cancer si boli cardiovasculare - studiu
8:43:00 AM
Dieta vegetariana pe termen lung poate produce modificari genetice care cresc riscul de boli cardiovasculare si de cancer, releva un studiu recent, citat de The Telegraph. Populatiile care au avut o dieta primara vegetariana timp de mai multe generatii s-au dovedit a fi mult mai susceptibile sa transmita ADN care ii face susceptibili la inflamatii.


VIDEO/FOTOGALERIE ?Renault Talisman - dovada ca francezii au inteles in sfarsit cum sa faca si masini mari
8:35:49 AM
Renault Talisman demonstreaza ca francezii au gasit, in sfarsit, reteta potrivita pentru a oferi o masina corespunzatoare in segmentul D, clasa in care masini precum Volkswagen Passat, Ford Mondeo si Opel Insignia sunt atat de bune incat este foarte greu pentru un client sa se decida asupra unuia dintre ele. Talisman are multi asi in maneca, tehnologii cu adevarat unice si avansate, plus tot ce n-a avut Renault la un nivel atat de inalt: o experienta de condus absolut incantatoare.


Curajul de a nu avea curaj
8:35:11 AM
Nu avem curajul, nu indraznim, cel putin nu mereu, sa facem ce ne dorim, ceea ce ne-am propus. De ce? Pai e destul de simplu: Nu ne lasa barierele personale, conventiile sociale, convingerile religioase, legile mai mult sau mai putin discutabile, parintii sau sefii autoritari.


Mihai Toader, viceprimarul sectorului 2, candidatul PSD la Primaria Sectorului 2. Dragnea: UNPR agreeaza
8:34:10 AM
PSD a decis joi in sedinta Biroului Permanent National ca Mihai Toader, viceprimarul sectorului 2, sa fie candidatul PSD la primaria sectorului 2, dupa arestarea preventiva a lui Neculai Ontanu pe care PSD urma sa il sustina pentru un nou mandat.  


Dragnea vrea un ghid pentru primari: ce pot face si ce num pentru ca peste ani sa nu fie luati la intrebari/ Am fost foarte afectata de imaginea Olgutei Vasilescu in catuse/ Nu sustinem schimbarea lui Tariceanu
8:29:00 AM
Liviu Dragnea a declarat joi ca a fost puternic afectat de retinerea Liei Olguta Vasilecu si de imaginea sa in catuse si a admis ca in PSD este exista ingrijorari, insa a afirmat ca partidul "merge inainte" si ca intentioneaza sa faca un ghid pentru primari ca sa evite astfel de situatii in viitor, precum si o analiza pentru a vedea daca legislatia este clara in acest moment.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply