Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Guvernul a rechemat consulii generali ai Romaniei la Lyon, Milano si Munchen
12:06:00 PM
Guvernul a decis miercuri rechemarea de la post a trei consuli generali, sefi ai consulatelor generale ale Romaniei de la Lyon, Milano si Munchen. Cei trei isi vor incheia misiunea in termen de 90 de zile de la intrarea in vigoare a Hotararilor de Guvern prin care s-a decis rechemarea de la post. 


Belgia: Gara din Charleroi, evacuata din cauza unui colet suspect care a fost neutralizat
12:05:31 PM
Gara de sud din Charleroi a fost evacuata, miercuri dupa-amiaza, din cauza descoperirii unui colet suspect, care a fost, in cele din urma, "neutralizat" de autoritati. In acest moment, situatia este "in curs de normalizare", anunta rtbf.be.


Ghita, marele creator al Nimicului scump
11:53:28 AM
"Eu nu m-am nascut sa fur, nu m-am nascut sa fac contracte cu statul. M-am nascut sa creez", zis-a marele creator Sebastian Ghita in Parlament. Tupeul tinarului oligarh e egalat doar de controlul pe care-l exercita asupra colegilor parlamentari. Sa nu uitam insa adevarul: tot ce a creat Ghita e o lume de cosmar, in care banii publici sunt sifonati intr-un nesfirsit sir de firme matrioska, alimentind apoi ziaristi-maciuca, politicieni controlabili si institutii nefunctionale. Ce deosebire fundamentala intre sistemul economic tip lipitoare propus de Ghita si un sistem cerut de piata reala si realizat de firme reale, precum Ghiseul.ro.


Lia Olguta Vasilescu ar fi cerut unui om de afaceri care viza contracte cu primaria sa suporte costul unui concert electoral cu Bregovic - surse
11:37:46 AM
Procurorii DNA afirma ca un om de afaceri care avea interesul sa obtina contracte cu primaria Craiova a platit deplasarea si costurile pentru concertul lui Goran Bregovic care a marcat lansarea Liei Olguta Vasilescu in cursa pentru primaria locala, in 2012, la cererea acesteia, potrivit unor surse judiciare.


SRI: Informatii recente indica lansarea de amenintari la adresa unor infrastructuri de transport dintr-o tara europeana de pe cartele prepay nenominale din Romania
11:32:00 AM
Informatii recente indica lansarea de amenintari la adresa unor infrastructuri de transport dintr-o tara europeana de pe cartele prepay nenominale din Romania, anunta miercuri Serviciul Roman de Informatii, intr-un comunicat. SRI precizeaza ca investigheaza, in cooperare cu institutiile din Sistemul National de Prevenire si Combatere a Terorismului si partenerii internationali, folosirea cartelelor nenominale romanesti in zone in care activeaza organizatii teroriste.


VIDEO O investigatie BBC arata ca Rusia a trucat un clip video care prezenta un barbat imbracat ca soldat american impuscand Coranul
11:27:00 AM
Un clip video postat pe internet in septembrie 2005, in care aparea un barbat imbracat ca soldat al armatei americane, tragand 20 focuri in Coran, dintre care 3 nimeresc tinta, ar fi fost trucat de expertii in propaganda din Rusia, potrivit unei investigatii realizate de serviciul BBC in limba rusa. La vremea aparitiei pe internet, clipul a devenit viral si a generat un interes imens in Rusia, starnind critici puternice la adresa Statelor Unite din partea comunitatii musulmane din aceasta tara.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply