Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Bogdan Ion, EY Romania: Moment de inflexiune in economia romaneasca
3:58:00 AM
Nivelul de incredere al mediului de afaceri in evolutia pietei s-a consolidat la inceputul acestui an, inregistrand cea mai mare valoare masurata din anul 2012. Acest nivel, pe care il monitorizam de doua ori pe an in barometrul mediului de afaceri realizat de EY Romania, se apropie acum de 60%. Mai mult decat atat, procentul celor foarte increzatori in perspectivele de crestere a pietei s-a multiplicat de aproape 2,5 ori in ultimii doi ani, ajungand la 17% din totalul oamenilor de business respondenti.


Nicu Popescu, creditul in franci elvetieni si grupurile de clienti nemultumiti de banci. Vedere din interior (partea a patra)
3:48:11 AM
Pare ca timpul uneori se scurge lent, iar alteori cu o rapiditate uluitoare. E o trasatura bizara a perceptiei timpului atunci  cand el se divide in perioade in care astepti sa vina mai repede termenele la procese si lunile in care ai vrea ca ziua scadentei la banca sa nu fie atat de aproape. Creditul meu luat in franci elvetieni, daca-l transformam in lei jigariti de criza reusea sa creasca aproape zilnic intre 2011-1014. Termenele la apelul de la procesul meu cu banca parca nu mai veneau. Eram in caile de atac si abia ma mai mentineam pe linia de plutire cu plata ratelor.


Contul de media Unilever ramane la Mindshare. Agentia din Romania va lucra pentru grupul international si in alte sapte tari din regiune
3:24:06 AM
?Agentia de media Mindshare va pastra, in Romania, contul de media al Unilever, unul dintre cei mai mari clienti de publicitate de pe piata locala, potrivit unui comunicat de presa. Decizia a fost luata in urma unei licitatii globale. Mindshare Romania coordoneaza si activitatile de media ale Unilever in Bulgaria, Serbia, Moldova, Albania, Macedonia, Muntenegru si Kosovo.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply