Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Valeriu Steriu (UNPR) despre initierea unui demers de revocare a lui Tariceanu, alaturi de PNL: Noi nu am negociat cu nimeni
11:25:15 AM
Presedintele UNPR, Valeriu Steriu, a declarat marti, dupa ce sefa PNL, Alina Gorghiu, a anuntat initierea demersului de revocare din functie a presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, impreuna cu UNPR-istii, ca nu a negociat cu nimeni in acest sens, scrie Agerpres.


?ANALIZA Cum, cand si ce comunica pe Facebook candidatii Nicusor Dan, Ciprian Ciucu si Sebastian Bodu
11:22:00 AM

Candidatii sustinuti de partide mici aloca mai multe resurse comunicarii cu electoratul pe internetului fata de candidatii sutinuti de cele doua mari partide, PNL si PSD. Nicusor Dan, candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul (USB) la primaria generala a capitalei, este activ pe Facebook, este atent la continut si la modul in care sunt transmise mesajele si investeste bani in promovarea paginii sale. El a derulat cel putin 8 campanii de promovare a paginii sale pe reteua de socializare. Desi nu are foarte multi fani pe Facebook, Ciprian Ciucu, candidatul sustinut de M10 la primaria generala a Bucurestiului, este activ pe Facebook si incearca sa isi transmita mesajele intr-un mod atractiv, folosind diverse elemente grafice. Ciucu a derulat cel putin doua campanii de promovare pe Facebook. Sebastian Bodu, candidat independent la primaria sectorului 6, a strans in cei doi ani de activitate  aproape noua mii de fani pe Facebook, chiar daca nu pare sa acorde prea multa atentie comunicarii pe internet.


Yamaha vrea sa lanseze o motocicleta care sa se poata conduce singura in mare masura
11:04:23 AM
Compania japoneza Yamaha investeste in Silicon Valley si cauta moduri de a duce pe motociclete tehnologii care sa le permita acestora sa se conduca in mod autonom. Yamaha cauta noi domenii din care sa obtina venituri si va lansa peste cativa ani un mic automobil in Europa.


Aeroportul Zaventem din Bruxelles va fi redeschis partial miercuri. O revenire completa la normal, nu mai devreme de cateva luni
10:56:00 AM
Aeroportul Zaventem din Bruxelles, care a fost tinta unui atentat terorist martea trecuta, va fi redeschis partial miercuri, insa "o revenire completa la normal" nu se va intampla mai devreme de cateva luni, a declarat marti managerul companiei care gestioneaza aeroportul, intr-un interviu pentru Echo, potrivit AFP.


?Ora 18.00: Plenul Parlamentului voteaza noul sef al TVR, dupa doua incercari esuate/ George Orbean, sustinut de PNL; PSD voteaza impotriva, Tariceanu considera ilegala propunerea
10:47:00 AM
Parlamentul mai face o incercare sa il voteze pe George Orbean in functia de presedinte-director general (PDG) al Societatii Romane de Televiziune, dupa ce aceasta procedura a esuat de doua ori din lipsa de cvorum. Orbean a fost propunerea premierului Dacian Ciolos in cadrul Consiliului de Administratie, votat pe 22 martie de parlament, iar ulterior acesta a fost propus de colegii din CA, prin vot, drept candidatul la functia de PDG.
  • HotNews.ro va transmite LIVE TEXT principalele momente ale votului
  • In aceasta saptamana, TVR s-a aflat intr-o situatie fara precedent, fiind condus de un consiliu de administratie care nu are presedinte, si de un comitet director care nu are director general.


Seful SRI: Deciziile legislative recente nu au impact major in intelligence. Abia acum ne indreptam spre normalitate
10:44:00 AM
Directorul SRI Eduard Hellvig a declarat marti, la prezentarea bilantului Serviciului Roman de Informatii privind activitatea pentru 2015, ca modificarile legislative recente, realizate in urma deciziei Curtii Constitutionale privind interceptarile, "nu au impact major in intelligence", aratand ca anterior "volumul de prelucrare a datelor din capacitaile tehnice era de 3 ori mai mare decat nivelul tehnic", astfel incat de abia acum serviciul se indreapta catre "normalitate". La prezentarea bilantului SRI a luat parte si presedintele Klaus Iohannis.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply