Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Premierul Ciolos i-a demis pe Andrei Rizoiu, secretar de stat la SGG, si Florin Diaconu, comisar general al Garzii de Mediu. Stefan Tinca, numit secretar de stat la MApN
1:48:00 PM
Premierul Dacian Ciolos l-a eliberat din functia de secretar de stat la Secretariatul general al Guvernului pe Andrei Rizoiu, iar Florin Diaconu a fost indepartat din functia de comisar general, cu rand de secretar de stat, al Garzii Nationale de Mediu, potrivit unor decizii publicate in Monitorul Oficial. Totodata, Stefan Tinca a fost numit secretar de stat si sef al Departamentului pentru politica de aparare si planificare la Ministerul Apararii Nationale.


Sebastian Ghita a participat la receptia data de SRI dupa sedinta de bilant - surse
1:26:25 PM
Deputatul Sebastian Ghita a participat la receptia data de SRI marti seara, 29 martie, dupa sedinta de bilant a institutiei, au declarat pentru HotNews.ro surse politice. Ghita, care este membru al comisiei parlamentare pentru controlul SRI, este inculpat intr-un dosar DNA. In ziua in care Sebastian Ghita a participat la receptia SRI, comisia juridica a Camerei Deputatilor aprobase retinerea sa, dar nu si arestarea preventiva, ambele cerute de DNA. Dupa o zi, plenul Camerei Deputatilor a respins atit retinerea, cit si arestarea preventiva.


CNAS: Serviciile medicale se asigura pana in 30 iunie 2016 pe baza unor acte aditionale
1:26:09 PM
Acordarea de servicii medicale, medicamente si dispozitive medicale in sistemul social de asigurari de sanatate se va face, pana la data de 30 iunie, in baza actelor aditionale, anunta Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, contractul-cadru urmand sa intre in vigoare de la 1 iulie, transmite Mediafax.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply