Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Sebastian Bodu, candidat independent: Mizez pe faptul ca dreapta a abandonat sectorul sase. De ce ce a abandonat, intrebati liderii dreptei ce au avut in cap. Parerea mea ca nu au avut nimic sau vreun blat
1:46:00 PM
Sebastian Bodu afirma intr-un interviu pentru HotNews.ro ca mizeaza pe faptul ca dreapta a abandonat sectorul 6 si vorbeste despre un posibil blat, motiv pentru care a decis sa candideze ca independent. Fostul europarlamentar isi critica contracandidatii, pe care-i numeste fie interlopi, fie masoni sau continuatori ai politicii actualului primar, Rares Manescu, despre care spune ca este detestat de cetateni. Cum va putea conduce insa primaria cu un consiliu dominat tocmai de partidele pe care le ataca? Ce isi propune sa faca si ce sanse spune ca are actiunea deschisa in instanta in incercarea de a determina revenirea la doua tururi de scrutin?


UPDATE Accident rutier in Cehia, 4 romani au murit si alti trei au fost raniti
1:27:00 PM
Patru cetateni romani au murit si alti trei au fost raniti in urma unui accident rutier care a avut loc marti pe autostrada  D5 (Praga-Nurenberg), in Cehia, in dreptul orasului Plzen, anunta ministerul roman de Externe.


Fostul primar din Cernavoda Gheorghe Hansa, condamnat la 3 ani si 8 luni de inchisoare cu executare
1:25:39 PM
Curtea de Apel Constanta a pronuntat marti o sentinta definitiva de condamnare la o pedeapsa de 3 ani si 8 luni inchisoare de inchisoare, cu executare, a fostului primar liberal al Orasului Cernavoda, Gheorghe Hansa, pentru abuz in serviciu in forma continuata, informeaza Agerpres.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply