Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Liga I Steaua castiga la Pandurii si trece pe primul loc/ Om in plus pentru Steaua si gol in min 89 dintr-un penalty controversat
4:01:00 PM
Fc Steaua Bucuresti a castigat greu pe terenul Pandurilor Targu -Jiu, cu un gol marcat in minutul 89, dintr-un penalty controversat, si trece pe primul loc al clasamentului, Astra avand un meci mai putin disputat. Steaua a jucat cu un om in plus inca din minutul 38, cand Mrzljak a fost eliminat corect pentru doua galbene.


Cheloo de la Parazitii, cercetat sub control judiciar
3:37:00 PM
Solistul trupei Parazitii, Catalin Stefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo, care este anchetat intr-un dosar de trafic de droguri, va fi cercetat sub control judiciar, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.


Atentat dejucat in Franta: Descoperirea unui arsenal neobisnuit la Argenteuil
3:30:28 PM
Arsenalul descoperit saptamana trecuta intr-un apartament din Argenteuil (regiunea pariziana) dupa arestarea presupusului jihadist francez Rida Kriket arata "in mod evident pregatirile pentru o actiune terorista iminenta", desi "nicio tinta precisa nu a fost identificata", a declarat miercuri procurorul insarcinat cu ancheta, Francois Molins, citat de AFP si ziarul belgian Le Soir.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply