Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Tortionarul Ioan Ficior, condamnat la 20 de ani de inchisoare
6:17:00 AM
Ioan Ficior, fost comandant al coloniei de munca Periprava, a fost condamnat miercuri de Inalta Curte de Casatie si Justitie la 20 de ani de inchisoare, pentru infractiuni contra umanitatii, anunta Agerpres. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata cu apel, in urmatoarele 10 zile, la Inalta Curte de Casatie si Justitie.


Deputatii au aprobat proiectul de lege care modifica indemnizatiile de crestere. Plafonul maxim de 3400 lei/luna a fost eliminat/ Mamele nu mai aleg intre un an sau doi de concediu, dar primesc stimulent de revenire
6:07:00 AM
Plenul Camerei Deputatilor a adoptat joi, in unanimitate, proiectul de lege care prevede o serie de modificari substantiale la legislatia privind acordarea concediului si indemnizatiei de crestere a copilului. Camera Deputatilor este decizionala, legea va merge la promulgare la presedintele Klaus Iohannis. Guvernul nu este de acord cu aceste modificari, premierul Dacian Ciolos afirmand ca nu vor fi alocati bani pentru majorarea indemnizatiei lunare pentru cresterea copiilor in cazul in care Parlamentul nu furnizeaza precizari cu privire la sursa acestei suplimentari.
  • Amintim ca, la solicitarea HotNews.ro, Ministerul Muncii a precizat ca estimeaza un impact bugetar de 850 milioane de lei in 2017


Muse si Iron Maiden vin in Romania in cadrul festivalului Rock The City
5:55:17 AM
Unul dintre cele mai mari festivaluri de rock din Romania, Rock The City, ajuns la cea de-a 7-a editie, revine dupa o pauza de doi ani. Muse si Iron Maiden sunt capete de afis. Trupa Muse va concerta in Piata Constitutiei pe 29 iulie, iar Iron Maiden pe 30 iulie. Biletele se pun in vanzare miercuri, 30 martie, incepand cu ora 16.00.

Stire in curs de actualizare


Dragnea, despre dosarul fostei sotii, Bombonica Prodana: E un dosar de mare coruptie
5:52:00 AM
Presedintele PSD Liviu Dragnea a raspuns ironic miercuri, cand a fost intrebat de jurnalisti cum comenteaza dosarul fostei sale sotii Bombonica Prodana, ca este "un dosar de mare coruptie".


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply