Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

VIDEO Ce se intampla cu organismul nostru cand nu consumam suficient de multa apa?
3:20:56 AM
Impreuna cu oxigenul, apa este una dintre cele mai importante substante fara de care viata nu poate exista. Fara apa oamenii nu ar putea supravietui mai mult de sapte zile. De altfel, fara apa nicio forma de viata nu ar putea rezista. Cu toate astea, daca suntem alcatuiti si inconjurati de apa, de ce ne este recomandat sa consumam zilnic atat de multa apa?


Cheloo de la Parazitii, implicat intr-un dosar de trafic si consum de droguri - surse
3:15:00 AM
Cheloo (Catalin Stefan), solistul trupei Parazitii, va fi adus pentru audieri la DIICOT Ploiesti, transmite Europa FM. Potrivit unor surse citate de postul de radio, Cheloo ar fi implicat intr-un dosar in care este suspectat de trafic si consum de droguri.


Cetatenii din cartierul Floreasca ies sambata in strada si cer autoritatilor Slavarea Parcului Verde si stoparea proiectului care prevede construirea a a patru turnuri langa hala Ford
3:15:00 AM
Grupul de Initiativa Civica Floreasca organizeaza, in data de 2 aprilie 2016, un mars de protest ce are ca scop sensibilizarea autoritatilor publice cu privire la dezvoltarea urbana haotica din cartierul bucurestean Floreasca, potrivit unui comunicat emis de acestia. Evenimentul va avea loc intre orele 11 si 13 si se va derula pe traseul Parcul Verdi (punct de intalnire Str. Verdi colt cu Bv. Barbu Vacarescu) - Str. Chopin - Str. Garibaldi - Str. Bizet - Str. Ghita Padureanu - Calea Floreasca - Lacul Floreasca - Halele Ford/Automatica.


Expresul Sirian nu a incetinit: In ciuda anuntului facut de Putin, navele rusesti par sa transporte mai multe echipamente in Siria decat aduc in tara - analiza Reuters
3:02:00 AM
Deplasarile navelor rusesti in ultimele doua saptamani, dupa ce presedintele Vladimir Putin a anuntat o retragere partiala din Siria, sugereaza ca Moscova, in realitate, trimite mai multe echipamente si provizii in aceasta tara devastata de razboi decat a repatriat in aceeasi perioada, arata o analiza Reuters.


Klaus Iohannis in SUA, la Summitul securitatii nucleare de la Washington
3:01:12 AM
Presedintele Klaus Iohannis se va afla de miercuri pana sambata in SUA, unde va participa la Summitul securitatii nucleare, care va avea loc la Washington, anunta Agerpres. Astazi, la ora 12,00, inaintea de plecarea in SUA, Iohannis va face o declaratie de presa la Palatul Cotroceni.


?ANALIZA Cum a construit Spania trenurile de mare viteza - O poveste despre eficienta, coruptie, modernitate si controverse
2:57:00 AM
Cei 620 de km dintre Madrid si Barcelona sunt parcursi in doua ore si jumatate cu trenul, in timp ce la noi, o calatorie pe o distanta atat de mare poate dura 15 ore. Spania are cea mai extinsa retea de linii ferovaire de mare viteza din Europa, a investit peste 60 miliarde euro si construieste in continuare. Insa nu a scapat de scandaluri de coruptie, preturile biletelor sunt mari si toate investitiile au fost facute de stat, astfel ca este greu ca aceste trenuri sa devina rentabile. In articol puteti citi cum a construit Spania aceste legaturi, ce lucruri au fost revolutionate si care este partea intunecata a unei retele feroviare de vis.


?VIDEO Cum a invins-o Timea Bacsinszky pe Simona Halep
2:41:00 AM
Simona Halep nu a putut reedita parcursul din 2015, atunci cand a ajuns pana in semifinalele turneului WTA de la Miami. Timea Bacsinszky a eliminat-o pe Simona in sferturi, dupa un meci epuizant de doua ore si 29 de minute. Intra in material pentru a vedea rezumatul disputei de pe arena centrala.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply