Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?VIDEO Renault Twizy primeste sigla Nissan
6:18:19 AM
Renault Twizy Z.E. se pare ca va ajunge peste ocean sub sigla Nissan, iar marca japoneza frate de alianta cu Renault testeaza terenul pentru acest vehicul neconventional. Nissan New Mobility Concept este de fapt un Renault Twizy Z.E. deghizat, aratat pentru prima data in 2010 in postura de concept, iar acum au demarat testele pentru a vedea interesul clientilor.


Te sustragi de la obligatia depunerii declaratiilor? ANAF are pregatita o procedura si pentru asta
6:16:32 AM
In Monitorul oficial de miercuri a fost publicata procedura stabilirii din oficiu a impozitelor, cand contribuabilul se sustrage de la obligatia depunerii declaratiilor. Documentul aduce o noua procedura de stabilire din oficiu a impozitelor, taxelor si contributiilor datorate de contribuabili, cand acestia nu isi respecta obligatia legala de a depune declaratiile fiscale la termenul prevazut de lege. Procedura se adreseaza in principal persoanelor juridice si nu se aplica persoanelor fizice pentru impozitul pe venit.


Un bar s-a transformat in Asociatia Comunitatea Rock Constanta / Membrii sai nu mai risca amenzi daca fumeaza in sediu
6:09:06 AM
Un bar din Constanta s-a transformat in sediu pentru o asociatie non-profit unde cei 60 de membri pot fuma fara sa riste amenzi, scrie Digi24.ro. Patronii au incercat sa speculeze o prevedere a legii care mentioneaza ca fumatul este permis in locuinta sau orice alt spatiu in care nu se desfasoara o activitate economica.


Johnny Depp, Alice Cooper si Joe Perry vor canta in Bucuresti
6:08:00 AM
“Vampirii Hollywoodului" aterizeaza la Bucuresti pe 6 iunie. Celebrul actor Johnny Depp, alaturi de colegii sai din trupa The Hollywood Vampires, rock-starul Alice Cooper si chitaristul trupei Aerosmith, Joe Perry, vor sustine un concert in parcarea C a complexului Romexpo din Bucuresti. Preturile biletelor pornesc de la 149 de lei si au fost deja puse in vanzare.


VIDEO Tehnici moderne in chirurgia tiroidiana. Monitorizarea nervului recurent: beneficii si mod de functionare
5:56:06 AM
Tehnicile moderne implica tiroidectomia mini invaziva care poate fi video asistata sau mai nou, in ultimii 9-10 ani, cea robotica prin multiple aborduri, iar una dintre tehnicile care pe noi chirurgii endocrini ne ajuta foarte mult este monitorizarea nervului recurent in timpul operatiei pentru tiroida.


?Declaratie neobinsuita a armatei Turciei: Statul Major neaga orice zvon legat de o lovitura de stat
5:52:03 AM
Armata turca a negat categoric joi orice posibilitate de lovitura de stat pentru a-l alunga de la putere pe presedintele islamo-conservator Recep Tayyip Erdogan, acuzat de deriva autoritara, asa cum afirma o parte a presei occidentale, scrie AFP.


?VIDEO Microsoft promite o invazie a agentilor digitali inteligenti si a anuntat noutati pentru Windows 10 si pentru asistentul Cortana
5:44:36 AM
Microsoft si-a prezentat la marea conferinta a dezvoltatorilor - Build - viziunea asupra urmatorilor ani, iar in centru se afla "botii", agenti digitali inteligenti, mici programe care sa-i ajute pe utilizatori sa interactioneze mai usor cu diversele aplicatii. Compania a anuntat si o editie aniversara de Windows 10, noi fucntionalitati pentru ochelarii HoloLens si o versiune mai avansata a asistentului virtual Cortana.


?VIDEO Un Ferrari F40 ne arata cat de distractiva poate fi o masina sport pe zapada
5:28:33 AM
Excentricul japonez Takeshi Kimura – care are o intreaga colectie de masini sport si este cunoscut pentru faptul ca merge peste tot cu modelul sau Ferrari F40 peste tot – este protagonistul unuia dintre cele mai interesante clipuri cu Ferrari F40 produse vreodata. Japonezul ne arata ca nu ai nevoie de SUV sa mergi la munte cu masina, ci doar de anvelope speciale, lanturi si… partie.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply