Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

ANRE: Factura finala la energia electrica ar putea sa fie redusa cu 2,4% in al doilea trimestru
7:51:42 AM
Consumatorii casnici vor putea beneficia, in trimestrul II al acestui an de o reducere cu aproximativ 2,4% a facturii finale la energia electrica, informeaza Agerpres. Comitetul de reglementare al Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) a avizat in sedinta de miercuri tarifele CPC (Componenta piata concurentiala) aplicate de furnizorii de ultima instanta clientilor finali care beneficiaza de serviciul universal, valabile in perioada 1 aprilie - 30 iunie 2016.


ANRE a aprobat un ordin care obliga distribuitorii de energie sa acorde despagubiri utilizatorilor de retea
7:45:57 AM
Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei a aprobat miercuri un ordin care revizuieste standardele de performanta pentru serviciul de distributie a energiei electrice. Potrivit ordinului, operatorii de distributie concesionari vor trebui sa promoveze investitii, in egala masura, atat in mediul urban, cat si in mediul rural. Neindeplinirea de catre operatorii de distributie a indicatorilor de performanta prevazuti in Standard, va permite utilizatorilor retelelor electrice de distributie, in special consumatorii de energie electrica, sa primeasca compensatii banesti de la acestia, care, in fapt,  reprezinta o reducere a facturii de energie electrica achitate lunar.


Ministrul energiei: Romania are peste 100.000 de gospodarii neelectrificate
7:35:00 AM
In Romania, inca exista peste 100.000 de localitati (n.red. gospodarii) neelectrificate, care nu sunt conectate la retele de gaze naturale si care nu detin propria infrastructura de transport, a declarat joi ministrul Energiei, Victor Grigorescu, in cadrul Bucharest Forum/Keystone Projects, organizat de Institutul Aspen Romania. "Avem nevoie sa construim infrastructura de la zero in zonele in care nu exista (...)Avem nevoie sa modificam si sa modernizam infrastructura existenta.", a precizat Grigorescu. Acesta a mai spus ca modernizand infrastructura, s-ar putea face o tranzitie de la incalzirea pe baza de gaze la cea pe bazata pe energia electrica.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply