Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

De la TV in online: Dan C. Mihailescu, fostul om care aduce cartea, lanseaza proiectul Cartea de la ora 5 pe platforma online cu acelasi nume, proiect prin care eMag face un pas important in zona de continut media
10:57:00 AM
Dan C. Mihailescu, cel care pana la sfarsitul anului trecut a realizat la Pro TV "Omul care aduce cartea", a lansat joi, impreuna cu eMag, proiectul online "Cartea de la ora 5". Obiectivul proiectului este "evidentiarea cartilor valoroase", emisiunea urmand sa fie realizata pe o platforma online cu acelasi nume si care are extensii in social media. Prin acest proiect, eMag face un pas important in domeniul continutului de media, dupa modelul unor companii mari de e-commerce - vezi, la o scara mult mai mare si cu o compoenta comerciala puternica, productiile Amazon.


Formularele de inregistrare fiscala a contribuabililor persoane fizice au fost modificate. Ce trebuie sa retinem?
10:43:46 AM
In Monitorul Oficial de marti a fost publicat un ordin al ANAF ce modifica formularele de inregistrare  fiscala a contribuabililor persoane fizice.
Acest ordin stabileste noul format al Declaratiei de inregistrare fiscala/Declaratia de mentiuni pentru persoane fizice romane si straine care detin cod numeric personal formular 020 si al Declaratiei de inregistrare fiscala/Declaratia de mentiuni pentru persoane fizice care nu detin cod numeric personal formular 030.


Trei lucruri de care ar trebui sa tii cont daca iti promovezi afacerea prin bannere publicitare
10:40:00 AM
Formatele publicitare din prezent nu mai seamana foarte mult cu cele din urma cu doua decenii. In prezent, exista mii de moduri de a configura bannere, de la dimensiuni si design la modalitatea de plata si mediul de afisare, arata o analiza a RTB House.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply