Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

A murit cineastul francez Jacques Rivette, una dintre figurile emblematice ale Noului Val
7:12:54 AM
Cineastul francez Jacques Rivette a murit vineri la varsta de 87 de ani, a anuntat producatoarea sa, Martine Marignac, citata de Le Figaro. A fost unul dintre regizorii emblematici ai Noului Val francez.


Banca centrala a Japoniei socheaza pietele financiare si introduce dobanda negativa
6:52:45 AM
Banca Japoniei (BOJ) a luat prin surprindere pietele financiare dupa ce a anuntat vineri instaurarea unei dobanzi negative, in incercarea de a relansa inflatia si o economie care bate pasul pe loc, o masura exceptionala, dar justificata de turbulentele actuale de pe piete, scrie AFP.


George Copos despre plagiat: Faptul ca doua lucrari au titluri asemanatoare nu inseamna ca sunt copiate./ Sunt un om caruia ii place istoria, m-a interesat mult Napoleon
6:36:00 AM
Faptul ca doua lucrari au titluri asemanatoare nu inseamna ca sunt copiate, mai mult sau mai putin "discret", sau "repovestite" una dupa alta - este reactia omului de afaceri Gheorghe Copos la decizia Comisiei de Etica a Universitatii Bucuresti, care a constatat ca in cazul cartii scrise de acesta, "Aliante matrimoniale in politica principilor romani din Tara Romaneasca si Moldova in secolele XIV-XVI", este vorba despre un tip de plagiat "subtil, realizat prin copiere deghizata si/ sau repovestire". Copos precizeaza, intr-o declaratie remisa Agerpres, ca este "un om caruia ii place istoria" si in special este interesat de epoca lui Napoleon, unele dintre ideile care au generat cartea sa avand la baza lecturi despre acest personaj istoric.


Producerea unui vaccin impotriva virusului Zika ar putea dura ani de zile - oficial american
6:30:16 AM
Producerea unui vaccin impotriva virusului Zika ar putea dura ani de zile, a apreciat joi un inalt oficial american, in conditiile in care cresc temerile de proopagare rapida a acestei infectii transmise de tantari si suspectata ca ar provoca maformatii congenitale, scrie AFP.


Controversatul Constantin Dumitru Iacov si-a dat demisia din functia de director general al SMART, societate detinuta de Transelectrica
6:18:18 AM
Controversatul om de afaceri Constantin Dumitru Iacov si-a prezentat demisia ministrului economiei Costin Borc, anuntat publicatia Bursa. Intrebati de HotNews.ro daca si-a dat demisia sau a fost demis, reprezentantii Ministerului Economiei au precizat ca a fost decizia lui Iacov, ministrul fiind instiintat pe 26 ianuarie. La mijlocul lunii decembrie, Iacov a provocat un scandal imens la SMART, abuzand de functia sa si impiedicand schimbarea Consiliul de Administratie. Cu toate acestea, nimeni nu a luat nicio masura asupra sa.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply