Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

VIDEO Rusia: Prietenia dintre tigrul Amur si tapul Timur s-a terminat, dupa ce felina si-a atacat insotitorul
5:51:12 AM
Un tigru din Rusia, devenit celebru in intreaga lume dupa ce s-a imprietenit cu un tap care ii fusese adus pentru a-l manca, a sfarsit prin a-l ataca, fara a-l rani, insa, a anuntat vineri administratia unui parc safari din extremul orient rusesc, scrie AFP.


Vicepresedintele Comisiei Europene: Circa 60% dintre solicitantii de azil care sosesc la ora actuala nu sunt refugiati de razboi
5:26:56 AM
In jur de 60% dintre cei care au solicitat azil in Europa in luna decembrie vin din tari in care nu se desfasoara conflicte armate, declara vicepresedintele Comisiei Europene Frans Timmermans, citat de presa olandeza, scrie EU Observer.


?Un avion rusesc de vanatoare Su-27 a efectuat o interceptare periculoasa a unei aeronave americane de recunoastere deasupra Marii Negre - oficial american
5:26:44 AM
Un avion rusesc Su-27 s-a apropiat luni la mai putin de 7 metri de o aeronava americana de recunoastere RC-135 deasupra Marii Negre, scrie site-ul Washington Free Beacon.


?Idei de afaceri: Fabricuta de peleti, pe fonduri europene. Ce rata de profit poate avea
5:24:00 AM
O fabricuta de peleti pentru incalzire poate fi o idee buna de afaceri in Romania, avand in vedere oportunitatea de finantare din fonduri europene, precum si cererea de astfel de combustibil intr-o tara ca Romania, unde retelele publice de incalzire a locuintelor lasa descoperite largi zone, mai ales in mediul rural. StartupCafe.ro si ACRAFE va prezinta o idee de afaceri in 8 puncte-cheie.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply