Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

??AfD ar trebui pus sub observatia Oficiului federal pentru protectia Constitutiei, crede vicecancelarul german Sigmar Gabriel, dupa declaratiile facute de Frauke Petry cu privire la izgonirea refugiatilor cu arma
9:16:00 AM
Vicecancelarul Sigmar Gabriel (SPD) a declarat, in urma afirmatiilor lui Frauke Petry referitoare la folosirea armelor impotriva refugiatilor, ca partidul AfD ar trebui pus sub observarea Oficiului pentru protectia Constitutiei (Verfassungsschutz). Acesta ii monitorizeaza pe extremisti si pe teroristi, aparand fundamentul democratic al tarii. „E vorba nu doar de pretentii ciudate ale lui Petry, cum ca toate femeile ar trebui sa nasca cel putin trei copii. Ci dama asta vrea ca la granitele germane sa se traga asupra unor refugiati neinarmati”, a spus Gabriel, citat de radioul bavarez BR24.


Austria intentioneaza sa repatrieze 50.000 de solicitanti de azil in urmatorii 3 ani
9:01:00 AM
Ministerul austriac de Interne a anuntat ca tara sa intentioneaza sa repatrieze 50.000 de solicitanti de azil in urmatorii trei ani, in cadrul unui plan care include stimulente financiare si o extindere a listei tarilor considerate sigure, relateaza Mediafax, citand Deutsche Welle.


ALDE cere demisia ministrului Sanatatii, dupa ce acesta a declarat ca sistemul sanitar romanesc este peste media societatii romanesti
8:41:31 AM
Vicepresedinta Aliantei Liberalilor si Democratilor (ALDE), deputata Gratiela Gavrilescu, solicita, printr-un comunicat difuzat duminica dimineata, demisia ministrului Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, caruia ii imputa declaratii "intolerabile" si " jignitoare la adresa poporului roman", informeaza Agerpres.


Siria: 45 de morti si 110 raniti intr-o explozie de origine terorista produsa in apropiere de Damasc
8:23:00 AM
Cu cel putin 45 de persoane au fost ucise si 110 ranite, duminica, intr-o tripla explozie "de origine terorista" produsa in apropierea moscheei siite Sayeda Zeinab de la sud de Damasc. Observatorul sirian pentru Drepturile Omului sustine ca este vorba despre 47 de morti, printre care multi civili, iar bilantul ar putea creste, multi raniti fiind in stare grava. Cele 3 eplozii "sunt de origine terorista", doua comise de kamikaze si una cu ajutorul unei masini-capcana, scrie AFP.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply