Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Partida amicala: Romania - Torpedo Kutaisi 5-1
2:03:00 PM
Nationala de fotbal a Romaniei a debutat cu o victorie in stagiul de pregatire din Antalya (Turcia), tricolorii obtinand un succes categoric in fata anonimilor de la Torpedo Kutaisi (din Georgia), scor 5-1.


Turcia acuza din nou ca un avion rus i-a incalcat spatiul aerian. Erdogan anunta ca vrea sa se intalnesca cu Putin
1:59:02 PM
Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat sambata ca vrea sa se intalneasca cu omologul sau rus Vladimir Putin dupa ce un avion de vanatoare rus de tip Su-34 a incalcat vineri spatiul aerian turc, in zona din apropierea granitei cu Siria, scrie Reuters.


Un deputat PD sustine ca Moscova l-a sprijinit pe Plahotniuc la functia de premier
1:24:00 PM
Deputatul PD Nicolai Dudoglo sustine Moscova l-a sprijinit pe oligarhul Vladimir Plahotniuc pentru functia de premier, insa planurile ruse nu s-au concretizat datorita opozitiei partii romane, Uniunii Europene si Statelor Unite, scrie Jurnal.md.


Cu ocazia a 10 ani de emisie, radio Itsy Bitsy FM a premiat personalitatile, institutiile si organizatiile care sustin dezvoltarea copiilor
1:03:00 PM
Radioul pentru copii Itsy Bitsy a premiat saptamana aceasta, in cadrul galei Premiilor de Excelenta Itsy Bitsy, 15 personalitati, institutii si organizatii care sustin dezvoltarea copiilor pe toate planurile si care au derulat de-a lungul timpului proiecte dedicate familiei. Printre castigatori s-au numarat Simona Halep, Margareta Paslaru, Unicef Romania si Teatrul Tandarica. Evenimentul desfasurat joi seara se afla la prima editie.


Infotrafic: Circulatie ingreunata din cauza cetii dense pe mai multe autostrazi si drumuri nationale
12:52:18 PM
Centrul Infotrafic al IGPR a informat sambata seara ca, pe mai multe autostrazi si drumuri nationale, circulatia se desfasoara ingreunat din cauza cetii dense, informeaa Agerpres.


Amenintare falsa cu bomba la Gara CFR Constanta
12:19:48 PM
Autoritatile au intrat in alerta, sambata seara, dupa ce un anonim a anuntat la numarul unic de urgente 112 ca in Gara CFR din municipiul Constanta a fost amplasata o bomba, informeaza Agerpres.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply