Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Zeci de oameni mascati au agresat imigranti in centrul capitalei Suediei
9:00:48 AM
Intre 50 si 100 de persoane mascate s-au adunat, vineri, in Sergels Torg, o mare piata pietonala din centrul capitalei Suediei, Stockholm, si au agresat migranti. Piata Sergels Torg este un loc unde se aduna fecvent tineri, oameni marginali si migranti minori neinsotiti. Atacatorii mascati par sa fie huligani sau sa aiba legatura cu miscarea neo-nazista, scrie AFP.


Pentru Colectiv! Momente emotionante la Gala Metalhead Alternative Rock Awards 2015
8:30:00 AM
Au trecut trei luni de la tragedia din clubul Colectiv care a marcat o tara intreaga, iar amintirea noptii fatidice de 30 octombrie 2015 inca ii urmareste pe multi dintre noi. Fapt care s-a resimtit vineri seara la Gala Metalhead Alternative Rock Awards 2015 unde ritmurile rock au fost puse pe pauza pentru cateva clipe, iar spectatorii impreuna cu artistii au tinut un moment de reculegere pentru victimele care si-au pierdut viata in urma accidentului din Colectiv.


Gabriel Oprea: Procurorul general are rang de ministru; in anumite conditii, are anumite misiuni importante
8:09:00 AM
Fostul vicepremier Gabriel Oprea a explicat sambata, la Brasov, ca procurorul general al Romaniei a beneficiat de coloana oficiala in baza unui protocol incheiat intre "doua institutii partenere" si a explicat ca oficialul mentionat "are rang de ministru" iar cei din Ministerul de Interne au facut respectivul protocol "avand in vedere ca, in anumite conditii, are anumite misiuni importante", scrie Agerpres.


Ministrul Culturii, despre restaurarea monumentelor: Peste 100 de santiere incepute. Nu poate fi vorba in 2016 de a incepe unele noi
7:45:19 AM
Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, a declarat, sambata, in timpul vizitei sale la Casa Creanga din cadrul Institutului de Psihiatrie Socola din Iasi, ca in momentul de fata sunt incepute mai mult de 100 de santiere de restaurare a monumentelor, iar in 2016 "nu poate fi vorba" de a incepe unele noi, informeaza Agerpres.


UPDATE Mitinguri de sustinere a familiei Bodnariu, in mai multe orase din tara
7:27:00 AM
Mai multe marsuri de sustinere a familiei Bodnariu, ai caror copii au fost preluati de catre servicii norvegiene de protectie a copilului, se desfasoara sambata in tara. La Sibiu au iesit in strada peste doua mii de persoane, participantii scandand "Mama nu are inlocuitor". Peste 1.000 de persoane s-au solidarizat cu familia Bodnariu in cadrul unui miting organizat la Cluj. Iar aproximativ 1.500 de persoane s-au adunat din toate colturile judetului, in fata Institutiei Prefectului Bistrita-Nasaud, marea majoritate fiind membri ai cultelor penticostal si baptist.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply