Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Scandalul airbag-urilor - Seful Takata nu are de gand sa demisioneze, in ciuda presiunilor crescande
10:00:21 AM
Compania japoneza Takata, implicata in scandalul airbag-urilor defecte prezente pe aproape 50 de milioane de masini, a dezmintit informatia cum ca seful companiei ar urma se demisioneze, scrie AFP. Takata nu are cum sa produca piese de schimb pentru atat de multe milioane de masini, iar existenta companiei este in pericol, daca nu primeste ajutor financiar chiar de la companiile auto pe care le-a dezamagit. Despre cauzele scandalului Takata puteti citi in articol.


Cel putin 10 morti intr-un atentat sinucigas comis de un adolescent de 12 ani intr-o piata din Nigeria
9:55:00 AM
Cel putin zece oameni si-au pierdut viata vineri intr-un atentat sinucigas comis de un adolescent intr-o piata foarte aglomerata din Gombi, in nord-estul Nigeriei, au anuntat autoritatile locale. "Este vorba despre un atentat sinucigas comis in raionul de cereale al pietei", a declarat Adamu Ahmad, responsabil in cadrul serviciilor de securitate din Gombi, citat de AFP.


Cresterea economica incetineste in SUA, la 0,7% in trimestrul IV
9:25:51 AM
Cresterea economica in Statele Unite a incetinit puternic in trimestrul IV, pe fondul scaderii investitiilor companiilor si a unei decelerari a cheltuielilor consumatorilor, potrivit primei estimari a departamentului de Comert, publicata vineri si citata de AFP.


Cine controleaza firmele care furnizeaza internet in tarile din Europa de Est
9:17:01 AM
Proiectul "Who are the gatekeepers?" a prezentat vineri la Bruxelles rezultatele investigatiilor jurnalistice despre proprietarii reali ai companiilor care furnizeaza internet in tarile est-europene. Proiectul, realizat de un consortiu format din Organized Crime and Corruption Reporting Project (OCCRP), Rise Project si Asociatia Actorilor Europeni (EurActiv Romania), arata printre altele increngatura de off-shore-uri din spatele companiei RCS-RDS.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply