Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Scandalul coloanelor oficiale. Catalin Predoiu: Soarta lui Tiberiu Nitu este pecetluita. Vom asista la o demisie fireasca
3:11:00 AM
Fostul ministru al Justitiei Catalin Predoiu scrie joi intr-o postare pe Facebook ca soarta procurorului general Tiberiu Nitu este pecetluita. El considera ca "vom asista la o demisie fireasca in acest context". Potrivit legii, ministrul Justitiei este singurul care poate cere revocarea din functie a procurorului general al Romaniei.


VIDEO McDonald's lanseaza in Japonia cartofii prajiti cu ciocolata
3:09:21 AM
McDonald’s incearca sa contracareze scaderile de pe piata Japoneza cu lansarea, saptamana aceasta, a unui nou produs in meniu: cartofi prajiti su sos de ciocolata, scrie The Guardian.


Vrei sa fumezi?! Bine, dar sa nu-i afecteze pe nefumatori!
2:55:19 AM
O sa imi spui ca tu e treaba ta ce faci cu trupul tau, intrucat ai un drept la fumat. O sa iti raspund ca nu exista vreo reglementare in acest sens: nici Constitutia, nici legea nu consacra acest drept. O sa imi spui ca ce nu e interzis, e permis si pana acum ai avut un astdfel de drept, la fumat. O sa iti raspund ca tocmai s-a interzis fumatul tau, deci acest argument nu mai merita un contraargument. O sa imi spui ca nu e in regula ca statul sa iti limiteze libertatea. O sa iti raspund simplu: ai libertatea sa fumezi cat vrei in casa ta si, din pacate, pe strada.


Cele mai noi date privind creditarea in CHF. Numarul clientilor a scazut cu 18%. Au fost solutionate doua treimi din cele 43.500 de cereri de conversie sau restructurare
2:47:00 AM
Potrivit informatiilor raportate catre Banca Nationala de bancile din Romania, numarul debitorilor cu credite denominate in franci elvetieni s-a redus la finele anului trecut la 61.833 persoane indatorate in chf, de la 75.412 cate erau in luna noiembrie 2014." Soldul  imprumuturilor in franci elvetieni a scazut si el cu circa 1,8 miliarde lei de la 9,8 miliarde de lei la 8 miliarde lei", potrivit informatiilor furnizate HotNews de reprezentantii BNR.


Virus Zika ar putea provoca o pandemie exploziva. In Europa este prezent in cel putin sase tari
2:43:00 AM
Oamenii de stiinta americani au cerut Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) sa ia masuri urgente in cazul virusului Zika, transmis de un tantar, care spun ei are "potential pandemic exploziv". Intr-un articol publicat intr-o revista de profil din SUA, ei cer OMS sa tina seama de cazul raspandirii Ebola si sa convoace de urgenta un comitet de experti in boli, scrie BBCNews.


Surpriza in Cupa Spaniei: Celta Vigo a eliminat-o pe Atletico Madrid
2:42:08 AM
Echipa Celta Vigo a produs surpriza sferturilor de finala ale Cupei Spaniei la fotbal, reusind sa elimine formatia Atletico Madrid, in fata careia s-a impus cu scorul de 3-2, in mansa secunda disputata miercuri seara, dupa remiza alba inregistrata in meciul tur (0-0), transmite Agerpres.


Facebook a afisat rezultate record. Veniturile trimestriale s-au apropiat de 6 miliarde dolari si cele anuale, de 18 mld dolari
2:41:08 AM
?Facebook a anuntat cele mai bune rezultate trimestriale si anuale din istoria sa. In ultimele trei luni din 2015 veniturile au depasit 5,8 miliarde dolari, iar profitul a trecut de 1,5 miliarde dolari. In intregul an veniturile companiei au atins un nou record: 17,93 miliarde dolari. Numarul de useri care intra zilnic era de 1,04 miliarde. A crescut si proportia publicitatii mobile din totalul veniturilor pe publicitate: 80%, fata de 69% acum un an.


VIDEO Ce e mai bine sa faci inainte de un examen: sa studiezi sau sa te odihnesti?
2:37:04 AM
In materialul video de mai jos, realizat sub umbrella TED, Dr. Shai Marcu vorbeste despre beneficiile somnului si explica procesele ce au loc in creier in timp ce ne odihnim, aratand de ce este important sa alegem a doua varianta sugerata in intrebarea din titlu.


Raportul MCV despre logica privilegiilor n Romnia de astazi
2:28:36 AM
La cateva luni de la tragedia din 30 octombrie 2015, Raportul MCV confirma ceea ce o parte dintre noi nu am incetat sa afirmam, cu riscul de a atrage criticile celor care vad in luciditatea democratica o forma de tradare a patriotismului sforaitor: exista, in Romania, un grav deficit ce risca sa compromita eforturile de consolidare al statului de drept. In diferite momente, actorii politici ataca institutiile ce asigura egalitatea in fata legii. In varii ocazii, principiile constitutionale sunt ignorate, spre a permite apararea intereselor unei oligarhii.


Estimarile a peste 8000 de manageri pentru urmatoarele 3 luni: Stabilitate in industrie si servicii, reducerea activitatii si a salariatilor in constructii si scaderea preturilor in comert
2:20:27 AM
Cei peste 8000 de manageri chestionati de Institutul National de Statistica despre cum vad ei businessul din urmatoarele 3 luni estimeaza o stabilitate a activitatii in  industrie si servicii, o tendinta de scadere a activitatii si a numarului de salariati in constructii si o scadere a preturilor in comertul cu amanuntul.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply