Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Un vaccin de urgenta impotriva virusului Zika ar putea fi gata inainte de sfarsitul anului 2016
6:12:01 AM
Un vaccin impotriva virusului Zika ar putea fi gata pentru utilizarea de urgenta inainte de sfarsitul acestui an, a anuntat un cercetator canadian care face parte din echipa ce lucreaza la producerea vaccinului, intr-un interviu pentru Reuters.


Surpriza Angie: Angelique Kerber a castigat Australian Open - Serena Williams a ratat sansa de a fi egala lui Steffi Graf
5:53:00 AM
Angelique Kerber a reusit, sambata, cea mai importanta performanta a carierei, jucatoarea din Germania castigand Australian Open, dupa o finala intensa de trei seturi impotriva Serenei Williams (6-4, 3-6, 6-4). Cu o defensiva de fier (s-a deplasat fantastic pe teren), Angie a crezut in sansa ei in fiecare moment, iar trofeul va lua calea Germaniei. Serena Williams a ratat sansa de a egala recordul detinut de Steffi Graf: 22 de titluri de Grand Slam. In urma victoriei de pe Rod Laver Arena, Angelique va urca, de luni, pe locul in ierarhia WTA.


Valeriu Zgonea cere reluarea dezbaterilor privind Codul Penal si de Procedura Penala, dupa criticile CE din raportul MCV
5:20:57 AM
Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, propune, intr-o scrisoare deschisa, reluarea dezbaterilor pe tema modificarilor ce trebuie aduse Codului Penal si de Procedura Penala, ca urmare a criticilor din Raportul MCV la adresa Parlamentului, potrivit Mediafax.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply