Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Crinuta Dumitrean, urmarita penal in inca un dosar penal
4:06:00 AM
DNA anunta ca a dispus efectuarea urmaririi penale fata de fosta sefa a Autorita?ii Na?ionale pentru Restituirea Proprieta?ilor, Crinuta Dumitrean pentru abuz in serviciu si luare de mita, informeaza un comunicat al Directiei Anticoruptie.


Tanar australian, acuzat ca planuia sa atace politisti cu un cangur incarcat su explozibil si pictat cu simbolul SI
4:02:54 AM
Un adoloscent din Melbourne ar fi discutat despre imbracarea unui cangur cu explozibili si pictarea acestuia cu un simbol al Statului Islamic pentru a fi folosit intr-un atac asupra unor ofiteri de politie, scrie The Guardian.


VIDEO Un fizician si-a pus viata in pericol de dragul stiintei
4:00:49 AM
Fizicianul a vrut sa demonstreze legea a doua a lui Newton, unul dintre principiile fundamentale ale mecanicii, efectuand o cascadorie ce sfideaza moartea. Acesta nu este singurul experiment primejdios facut de fizician. Andreas Wahl a vrut sa vada ce se intampla atunci cand tragi cu un pistol in apa si a facut un alt experiment pentru a demonstra diferenta de rezistenta intre mediul aerian si cel subacvatic.


Dupa preluarea LaDorna, francezii de la Lactalis preiau cea mai mare fabrica de lapte cu capital romanesc- Albalact
3:58:00 AM
Lactalis, una dintre cele mai mari companii de lactate din lume, infiintata in anul 1933 si detinuta de familia Besnier (in topul celor mai bogati francezi) va prelua Albalact, cea mai mare companie de produse lactate cu capital romanesc. In 2008, Lactalis preluase compania LaDorna pentru o circa 80-90 milioane de euro. "In 27 ianuarie 2016, conducerea Albalact a fost informata de un grup de  actionari care detin 70% din capitalul social ca Lactalis a incheiat un contract prin care va face o oferta publica de preluare voluntara a intregului pachet de actiuni, primind angajamente ferme din partea actionarilor de a subscrie toate actiunile pe care le detin", se arata intr-un comunicat trasmis Bursei de Valori.


Bordea, CSM: Renuntarea la reducerea pedepselor pentru lucrari stiintifice poate crea mai mult rau
3:53:03 AM
Judecatorul Adrian Bordea, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, a declarat in sedinta Plenului CSM, ca abrogarea dispozitiei care permite reducerea pedepselor persoanelor condamnate, in baza lucrarilor stiintifice, poate genera mai mult rau si ca solutia ar fi inasprirea conditiilor, transmite Agerpres.


Anul trecut s-au vandut peste 1,4 miliarde de smartphone-uri. Samsung si Apple domina, Huawei a vandut peste 100 de milioane de unitati
3:49:22 AM
Anul trecut vanzarile de smartphone-uri in lume au crescut cu 10%, atingand 1,43 miliarde unitati, arata datele IDC. Samsung a vandut peste 320 de milioane de terminale, Apple a depasit 230 milioane, iar Huawei a crescut cel mai mult, depasind 100 milioane. Top 5 a fost completat de Lenovo si Xiaomi, ambele crescand cu dublu peste media pietei.


Hillary Clinton spune ca l-ar propune pe Obama pentru Curtea Suprema a SUA
3:42:11 AM
Hillary Clinton, care candideaza la investitura Partidului Democrat pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite, a declarat ca l-ar propune pe Barack Obama pentru un post de judecator la Curtea Suprema, daca ar fi aleasa presedinte, relateaza ABC News, citata de Mediafax.


Tensiuni la Ford Craiova: Miza investitiilor in noi modele si noi motoare sta in puterea Sindicatului, care spune ca oferta Ford e prea mica
3:39:02 AM
Conducerea Ford Romania si angajatii negociaza dur in aceste zile noile contracte colective de munca, iar in balanta sunt puse, de partea Ford, investitii in noi modele, noi motoare si noi repere care sa fie facute in Sectia Presaj. De cealalta parte, angajatii si Sindicatul trebuie sa cantareasca daca sacrifica prezentul pentru viitor, iar in acest moment Sindicatul si oamenii socotesc ca oferta Ford este prea mica. Iata principalele modificari si punctele de conflict intre cele doua parti.


Clifford Chance Badea: 7 previziuni in dreptul concurentei din 2016
3:32:13 AM
Anul 2015 a fost extrem de intens si in Romania in domeniul concurentei, cu mult dinamism in zona autoritatii de control, un numar record de investigatii si decizii de sanctionare, precum si modificari importante de legislatie. "Peisajul concurential local reflecta, in mare masura, realitatea internationala", spune Diana Crangasu, Senior Associate si coordonator al practicii de dreptul concurentei in cadrul Clifford Chance Badea. Vezi in text cele 7 previziuni pentru acest an in domeniul dreptului concurential.


Cinci jandarmi sibieni, cercetati pentru ca au dus la politie doi turisti ce fotografiau casa lui Iohannis
3:24:31 AM
O comisie ii va cerceta pe cei cinci jandarmi care, marti seara, au dus la sediul Politiei Sibiu, doi turisti care au fotografiat casa presedintelui Klaus Iohannis, potrivit Jandarmeriei.


[P] Sectorul 3, cel mai verde din Bucuresti
3:22:30 AM
Spatiile verzi au fost, inca de la inceputul mandatului, o prioritate pentru actuala conducere a Primariei Sectorului 3. In ultimii trei ani, suprafata verde a sectorului a crescut la valoarea de peste 23 mp pe cap de locuitor. Actiunile Primariei Sectorului 3 au determinat prestigioasa revista "Forbes" sa declare Sectorul 3 "cel mai verde sector din Bucuresti".


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply