Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Dragnea, atac la PNL: Un coleg a venit cu o idee - la comune un tur, la orase doua tururi si la Bucuresti atatea tururi atat e nevoie ca sa iasa Busoi
10:01:19 AM
Liviu Dragnea a declarat joi, la Sinaia, ca prin reintroducerea votului in doua tururi pentru alegerea primarilor liberalii "risca sa arunce tara in aer", catalogand propunerea drept o "nastrusnicie". Liderul PSD a ironizat PNL spunand ca un coleg a propus alegeri pentru Primaria Bucuresti "pana iese (Cristian) Busoi".


Tiberiu Nitu, dupa acuzatiile de folosire de coloane oficiale:Am beneficiat doar de masurile prevazute de lege / Procurorul general da de inteles ca nu demisioneaza
9:57:41 AM
"Am beneficiat doar de masurile de protectie prevazute de lege, proportional cu riscurile si responsabilitatile acestei functii", a sustinut joi Tiberiu Nitu, intr-un comunicat transmis de institutie in conditiile in care DNA a acuzat ca procurorul general ar fi primit un "folos necuvenit" prin coloanele oficiale de care a beneficiat.


Evaluare a Ministerului pentru Consultare Publica: Peste jumatate din consiliile judetene nu au publicat lista achizi?iilor publice pe anul 2015
9:57:00 AM
Mai bine de jumatate dintre Consiliile Judetene nu au afisat in spatiul public documente referitoare la Lista cu categoriile de documente produse conform legii prevazute de legea privind accesul la informatiile de interes public, Bilantul contabil pe anul 2014 sau raportul periodic pe Legea transparentei decizionale 52/2003 pentru anul 2014, informeaza Ministerul pentru Consultare Publica si Dialog Civic (MCPDC). De asemenea, 60 % dintre Consiliile Judetene nu au afisat lista achizitiilor publice pe anul 2015, document cerut in legislatia specifica.


Danemarca: O tanara de 17 ani risca sa fie amendata pentru ca folosit un spray iritant pentru a scapa de un viol
9:49:58 AM
O tanara daneza in varsta de 17 ani care a folosit un spray iritant pentru a scapa de o tentativa de viol, in apropierea unui centru de migranti, ar putea fi amendata, scrie thelocal.dk.


Arabia Saudita a propus reducerea productiei de petrol cu pana la 5% - ministrul rus al energiei
9:43:53 AM
Ministrul rus al energiei, Alexander Novak, a spus joi ca Arabia Saudita a propus ca tarile producatoare de petrol sa reduca livrarile cu pana la 5% fiecare pentru a sprijini cotatiile slabe ale titeiului, transmite Reuters.


Marele proiect de refacere a centrului Bucurestiului: cand incepe, cat costa si de unde vin banii
9:29:00 AM
Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat marti proiectul care propune reamenajarea unor spatii publice si parcuri din centrul orasului. Este vorba despre reamenajarea bulevardului Unirii intre Piata Constitutiei si Piata Unirii si transformarea in spatiu pietonal, reamenajarea Pietei Constitutiei si amenajarea unei parcari subterane, reamenajarea Pietelor Cantacuzino si Lahovary si amenajarea unor parcari subterane, reamenajarea spatiului verde de la Sala Palatului, a parcurilor Izvor si Sfintii Apostoli, dar si revitalizarea zonei de la Piata de Flori. Desi aprobarea documentatiei de urbanism a fost un pas important, proiectantii spun ca lucrarile vor incepe abia in 2018, asta daca lucrurile merg bine si se obtine finantarea europeana, termenul de finalizare fiind 2022.


Coordonatorul programului national de transplant: Anul trecut au fost 115 donatori reali, in scadere cu 20% fata de 2014
9:27:04 AM
Coordonatorul Programului national de transplant, dr. Victor Zota, a declarat, joi, ca in anul 2015 au fost 115 donatori reali, adica o scadere cu 20% fata de anul 2014, transmite Agerpres.


Primarul localitatii Seimeni, retinut de procurori intr-un dosar legat de concesionarea a 1.000 hectare de pasune
9:26:36 AM
Primarul localitatii constantene Seimeni, Lucian Blaj, a fost retinut de procurori, joi, pentru mai multe infractiuni printre care abuz in serviciu si fals material in inscrisuri oficiale, intr-un dosar cu privire la concesionarea islazului comunal de catre administratia locala, scrie Agerpres.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply