Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

VIDEO Lumea vazuta la microscop
2:07:06 AM
In materialul video de mai jos vedem arta realizata de finalistii competitiei organizate la finalul anului trecut de Nikon - "2015 Small World in Motion Competition". Concursul a debutat in anul 2011 cu o serie de fotografii realizate la microscop, conform theatlantic.com. Urmatoarea competitie se va incheia la finalul lunii aprilie.


VIDEO Ce se intampla cu organismul nostru cand bem suc?
1:42:00 AM
Ce s-ar intampla daca nu am bea altceva in afara de suc? Desi intrebarea pare a fi ciudata, acesta este cazul multor persoane, in special din randul tinerilor. In videoclipul de mai jos, realizat de AsapScience, aflam cum reactioneaza corpul nostru in momentul in care bem suc si cum se formeaza dependenta de zahar.


Ioan Neculaie, retinut de procurori in dosarul de evaziune fiscala, va fi prezentat Tribunalului Brasov cu propunere de arestare preventiva
1:35:14 AM
Omul de afaceri brasovean Ioan Neculaie va fi prezentat, vineri, Tribunalului Brasov, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, dupa ce a fost retinut in cursul noptii de joi spre vineri de procurori, informeaza Agerpres.


Australian Open: Tecau si Vandeweghe, in finala de dublu mixt
1:21:00 AM
Perechea alcatuita din tenismanul roman Horia Tecau si Coco Vandeweghe (SUA) s-a calificat, vineri, la Melbourne, in finala probei de dublu mixt la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, dupa victoria cu 6-4, 6-4 in fata cuplului Treat Huey (Filipine)/Andreja Klepac (Slovenia), informeaza Agerpres.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply