Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Dragnea: Legea darii in plata nu trebuie sa sprijine dezvoltatorii imobiliari, ci cetatenii/ Discutam cu bancile astfel incat sa nu fie afectat sistemul bancar
12:05:00 PM
Presedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat vineri, la Brasov, ca legea darii in plata trebuie sa sprijine cetatenii aflati in incapacitatea de a-si plati creditele luate pentru achizitionarea unei locuinte, si nu dezvoltatorii imobiliari. Biroul Permanent National al PSD a mandatat o persoana pentru a purta discutii cu reprezentantii sistemului bancar si cu alte persoane interesate de acest proiect de lege, asa incat sistemul bancar sa nu fie afectat, a mai spus Dragnea.


Un plic cu praf explozibil, primit la biroul premierului francez Manuel Valls
11:47:00 AM
Un plic care continea un praf explozibil a fost primit joi dimineata la resedinta premierului francez Manuel Valls. Praful explozibil era insotit si de o scrisoare de amenintare cu moartea adresata membrilor Partidului Socialist, scrie Le Parisien, citand postul de televiziune M6.


Simulari Evaluarea Nationala 2016 si BAC 2016 Din ce materie vor fi testati elevii si care sunt capitolele exceptate de la simulari, pe fiecare disciplina in parte
11:20:00 AM
Simularea Evaluarii Nationale 2016 incepe in data de 22 februarie, cu testarea la Limba si literatura romana. Elevii de clasa a VIII-a nu vor fi evaluati, insa, la simulare din capitole precum trasaturi specifice genului dramatic, romanul sau balada populara. Simularea la Matematica va fi pe 23 februarie si vor fi exceptate capitole precum Functii si Calcularea de arii si volume. La liceu, simularile Bacalaureatului 2016 incep pe 7 martie, cu Limba si literatura romana. Pentru elevii de clasa a XI-a, de la simulare sunt exceptati autori precum Bacovia, Blaga, Arghezi sau Rebreanu.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply