Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Nava romaneasca Stefan cel Mare a salvat 119 migranti in Mediterana. Toti erau de sex masculin, 34 dintre ei sunt minori
5:09:32 AM
Politistii de frontiera de pe nava "Stefan cel Mare" aflata in misiune in Italia, in cadrul Operatiunii TRITON, coordonata de Agentia FRONTEX, au salvat 119 migranti, din care 34 minori, care se aflau pe o barca gonflabila de mici dimensiuni, in Marea Mediterana, informeaza inspectoratul politiei de frontiera.


Universitatea din Bucuresti: George Copos a plagiat subtil, prin repovestire, in cartea scrisa in inchisoare
5:05:00 AM
Universitatea din Bucuresti a anuntat ca a finalizat analiza suspiciunilor de plagiat din cartea scrisa in inchisoare de George Copos "Aliante matrimoniale in politica principilor romani din Tara Romaneasca si Moldova in secolele XIV-XVI". Comisia de Etica a Universitatii a concluzionat ca "avem de-a face cu un tip de plagiat subtil, realizat prin copiere deghizata sau/si repovestire".


Daniel Funeriu a trimis sefului Lufthansa o scrisoare in care ironizeaza folosirea limbii ruse pe cursele de Chisinau
4:59:55 AM
Daniel Funeriu, care locuieste acum in Strasbourg, a trimis sefului Lufthansa o scrisoare ironica in care ii semnaleaza ca pe cursele companiei aeriene sunt in germana, engleza si rusa, si ii sugereaza ca in locul celei din urma sa fie folosita limba romana, cu accent moldovenesc.


Cele mai importante tendinte in publicitatea online, in 2016
4:40:04 AM
Unul dintre domeniile cu cea mai mare miza in acest an va fi zona de mobile, pentru ca oamenii vor cumpara tot mai mult prin intermediul smartphone-urilor, iar promovarea va fi realizata prin campanii gandite special pentru astfel de medii, arata o analiza realizata de agentia de marketing online Today's.


?Cum a stat o simpla modificare a unei Hotarari de Guvern in calea autostrazii Campia Turzii - Targu Mures si cum a fost rezolvata problema
4:38:37 AM
Autostrada Câmpia Turzii - Târgu Mure?, sectorul Ogra - Târgu Mure? mai exact, are contractul de execu?ie semnat înca din primavara lui 2015. Cu toate acestea, nici pâna acum nu s-au demarat lucrarile. Unul din impedimente a fost o simpla modificare a unei Hotarâri de Guvern care a batut pasul pe loc înca de anul trecut. Consilierul pe probleme de infrastructura a premierului Ciolo? poveste?te cum a fost remediata cu prioritate HG-ul care ar fi avut nevoie altfel de 6 luni sa parcurga întreg circuitul de aprobari ?i avizari. În calea demararii lucrarilor sta acum un alt pas birocratic: scoaterea terenurilor din circuitul agricol.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply