Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Barroso: Criza din 2012 a fost un moment delicat; am avut un rol discret de mediere intre Basescu si Ponta
9:09:50 AM
Criza constitutionala din Romania din 2012 a fost un "moment delicat" din punct de vedere institutional si politic, a declarat vineri, intr-un interviu pentru Agerpres, fostul presedinte al Comisiei Europene Jose Manuel Barroso, care a mai afirmat ca a avut "un foarte discret rol de mediere" intre fostul presedinte Traian Basescu si fostul prim-ministru Victor Ponta.


Jose Manuel Barroso, in vizita la Timisoara: Romania este pregatita sa devina tara membra Schengen
8:59:49 AM
Fostul presedinte al Comisiei Europene Jose Manuel Durao Barroso spune ca Romania este pregatita sa devina membra a Spatiului Schengen si ca isi doreste ca acest lucru sa se intample cat mai repede, chiar daca acum UE "e mai prudenta sau are suspiciuni". Barroso a spus, vineri, intr-o conferinta de presa la Timisoara, ca, desi nu se mai afla intr-o pozitie oficiala, crede ca Romania este pregatita sa devina o tara membra a Spatiului Schengen, aspect pe care l-a sustinut si cat timp a fost presedintele Comisiei Europene, potrivit Mediafax.


Cetateanul turc acuzat a ucis cu sange rece un pilot rus, in timp ce acesta cobora cu parasuta, afirma ca nu ii e frica de Rusia: Doar Allah poate lua ceea ce a fost dat
8:54:58 AM
Cetateanul turc acuzat de Moscova ca a ucis cu sange rece un pilot militar rus dupa ce acesta din urma a sarit cu parasuta din avion a declarat vineri, la Istanbul, ca nu ii este teama ca ar putea deveni tinta fortelor rusesti, in prima sa aparitie publica de la inceputul crizei dintre cele doua tari, scrie AFP.


VIDEO Linia tramvaielor 24 si 44 din Capitala a fost blocata mai multe minute de o masina parcata neregulamentar
8:53:36 AM
Un video postat pe Youtube surpinde cum linia tramvaielor 24 si 44 din Capitala a fost blocata mai multe minute de o masina parcata neregulamentar. Pentru a face loc tramvaielor, oamenii s-au strans si au impins masina.


Leul inchide saptamana aproape nemiscat, pe un fond tensionat al pietelor
8:29:57 AM
Leul nu pare sa resimta tensiunile din pietele internationale, incheind  saptamana la o cotatie medie calculata de BNR de 4.53/eur, (depreciere de aproape un ban), de 4.08/CHF (apreciere de 4 bani fata de inceputul saptamanii) si respectiv un curs de 4.15/USD (fata de 4.18, cat fusese luni). Una dintre explicatii consta in interesul scazut pentru moneda locala, dar si intr-un apetit rezonabil al BNR de a atenua eventuale miscari ample de curs. Stirea zilei ar fi aceea ca, pPrintr-o miscare surprinzatoare, Banca Japoniei a redus rata cheie impingand-o in domeniul negativ la -0.1%. Aceasta taiere incearca sa stimuleze economia nipona in conditiile unor piete volatile si a unei cresteri globale dezamagitoare.


Ministrul ungar de Externe: Nu construim niciun kilometru de gard in plus fata de ce este necesar si speram foarte mult ca Romania e in masura sa-si apere propriile granite
8:27:49 AM
Ministrul de Externe al Ungariei, Peter Szijjarto, a declarat, vineri, ca Ungaria nu va construi la frontierele sale "niciun kilometru de gard in plus fata de ce e necesar" si si-a exprimat speranta ca Romania este in masura sa-si protejeze granitele proprii, informeza Mediafax.


Primaria Sectorului 3 se muta incepand de luni in noul sediu din Calea Dudesti nr. 191
8:22:59 AM
Primaria Sectorului 3 se muta incepand de luni in noul sediu din Calea Dudesti nr. 191, potrivit unui comunicat emis de institutie. Pana la data de 15 februarie Serviciul de Relatii cu Publicul si Casieria isi vor desfasura activitatea, in paralel, atat in sediul din strada Parfumului nr. 2-4, cat si in cel din Calea Dudesti nr. 191.


Europarlamentarul Siegfried Muresan cere Guvernului ancheta urgenta la Autoritatea Nationala pentru Turism: Conducerea ANT, platita din bani publici sa promoveze tara, ne-a facut de rusine in ochii intregii lumi
8:17:00 AM
Europarlamentarul Siegfried Muresan publica, pe pagina sa de Facebook, fotografii de la standul Romaniei de la Fespo Zurich 2016, cel mai mare targ international de vacante si calatorii din Elvetia, insotite de comentariul: "Incredibil! O masa cu 10 pliante la propriu, un afis si doua manechine hidoase din plastic imbracate in niste imitatii de costume populare, care nu au nimic, dar nimic in comun cu portul traditional romanesc???" Europarlamentarul cere Guvernului "sa dispuna imediat o ancheta la ANT, care sa identifice responsabilii pentru o astfel de prezentare a tarii noastre la un targ international de turism si ca acestia sa fie imediat trasi la raspundere. Pana atunci, chiar astazi se impune demisia conducerii Autoritatii Nationale pentru Turism."


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply