Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Cati bani au cheltuit romanii pe cumparaturi online anul trecut
7:45:00 AM
Valoarea totala a retail-ului online autohton a crescut de la 1,1 miliarde de euro, in 2014, la peste 1,4 miliarde de uro, anul trecut, potrivit estimarilor principalilor jucatori din comertul electronic romanesc impreuna cu GpeC. Cifra face referire exclusiv la produsele fizice comercializate online (indiferent de natura lor) si nu la servicii, plati de facturi la utilitati, bilete de avion, rezervari hoteliere sau de vacante si calatorii, bilete la spectacole.


Google este banuita de evaziune fiscala in valoare de 227 milioane euro in Italia
7:38:05 AM
Fiscul italian va prexzenta un raport in care acuza Google de evaziune fiscala in valoare de 227 milioane euro, spun susre citate de Reuters. Datele oficiale arata ca Google a platit anul trecut impozite de numai 2,2 milioane euro in Italia. Google a fost acuzata de evaziune fiscala si in alte tari europene, iar autoritatile italiene au "luat la ochi" mai multe companii mari de tehnologie, cel mai recent exemplu fiind in decembrie, cand Apple s-a inteles sa plateasca 318 milioane euro pentru ca ancheta impotriva sa sa fie inchisa.


TVR: pierderi cumulate de 689 de milioane de lei estimate pentru final de 2015. Directorul interimar Irina Radu: 20% din bani se duc pe datorii, doar 5% pe programe / E nevoie de un post de stiri si de functionare pe criterii comerciale
7:28:16 AM
Televiziunea publica a terminat anul 2015 cu pierderi cumulate estimate la 689 milioane de lei, mai mici cu doar opt milioane fata de anul precedent, potrivit unor date preliminare prezentate, joi, de sefa interimara a institutiei, Irina Radu. Aceasta a prezentat situatia la zi a dezastrului financiar existent la TVR si a pledat pentru o serie de schimbari, inclusiv eventuala transformare a TVR intr-un canal care sa functioneze dupa criterii comerciale, posibila transformare a unuia dintre posturi intr-unul de stiri, dar si schimbari legislative care sa amelioreze situatia actuala dintr-un societate unde 20% din bani se duc pe datorii, 50% pe salarii si doar 5% pe programe si licente.


RAAN a intrat in faliment/ Lichidator judiciar provizoriu va fi casa de insolventa condusa de Remus Borza
7:23:00 AM
Tribunalul Mehedinti a dispus joi intrarea Regiei Autonome pentru Activitati Nucleare (RAAN) in faliment, ca urmare a respingerii planului de reorganizare in Adunarea Creditorilor. Instanta a mai decis desemarea in calitate de lichidator judiciar provizoriu pe Euro Insol SPRL, casa de insolventa condusa de Remus Borza, actual administrator judiciar al Hidroelectrica. RAAN se afla in insolventa din septembrie 2013, administrator judiciar fiind casa de insolventa Tudor& Asociatii, care in loc sa duca societatea catre reorganizare, a condus-o catre faliment.
Stire in curs de actualizare


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply