Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Presedintele Iohannis a promulgat legea care interzice fumatul in spatiile publice inchise
4:10:00 AM
Presedintele Iohannis a promulgat vineri legea care interzice fumatul in spatiile publice inchise, potrivit unui comunicat al Cotroceniului. Legea urmeaza sa fie publicata in Monitorul Oficial si va intra in vigoare la 45 de zile din acel moment. Legea, declarata constitutionala de CCR, interzice fumatul in toate spatiile publice inchise.


De ce se agraveaza migrenele in perioada premergatoare menopauzei?
3:56:11 AM
Frecventa durerilor de cap este mai mare la femeile care sunt in perioada trazitiei spre menopauza, iar acest lucru este adesea mentionat de medici, insa nu a fost niciodata cercetat in mod direct, declara Dr. Vincent T. Martin, autorul unui studiu efectuat recent si publicat in revista de specialitate “The Journal of Head and Face Pain”.


Australian Open: Perechea Hingis/Mirza a cucerit titlul in proba de dublu feminin
3:46:00 AM
Martina Hingis (Elvetia) si Sania Mirza (India) au cucerit, vineri, titlul la Australian Open, in proba de dublu feminin, dupa ce au trecut de perechea Andrea Hlavackova/Lucie Hradecka (Cehia), in finala de la Melbourne, scor 7-6(1), 6-3, scrie Mediafax.


Vicepremier rus: Statul nu va interveni pe piata petroliera
3:36:00 AM
Vicepremierul rus Arkadi Dvorkovich a declarat vineri ca pretul scazut al barilului va duce la o diminuare a investitiilor si la o diminuare a productiei, insa statul nu va interveni pentru a echilibra piata petroliera, transmite Reuters.


Ford Europa a revenit pe profit pentru prima oara dupa 2011. Compania a raportat rezultate record pe plan mondial
3:29:44 AM
Ford a avut un 2015 excelent, compania inregistrand vanzari de aproape 150 miliarde dolari, productie de peste 6,5 milioane unitati si profit de 10,8 miliarde dolari, cu 3,5 mld mai mult decat in 2014. Filiala europeana, care in anii trecuti avusese pierderi de peste un miliard dolari/an, a raporttat primul profit din ultimii cinci ani.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply