Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?VIDEO Cum accelereaza si cum suna noul Ford Focus RS cu Launch Control bestia compacta mai rapida decat Ford Mustang V8
8:02:40 AM
Ford a lansat a treia generatie Ford Focus RS – un model sport compact capabil de performante impresionante. Chiar daca nu este cel mai rapid model de serie (mica sau mare) creat de Ford in istoria sa, Focus RS este in acest moment cel mai rapid automobil al marcii americane, avand performante mai bune chiar decat Ford Mustang cu motor V8 de 5 litri. Ford Focus RS atinge 100 km/h in 4,7 secunde gratie motorului si sistemului de tractiune integrala, precum si multumita functiei Launch Control ce permite soferului sa demareze in cel mai rapid si eficient mod cu putinta. Ford Focus RS concureaza pe piata cu Volkswagen Golf R.


Dacian Ciolos discuta luni cu liderii partidelor parlamentare despre modificarea legii alegerilor locale
7:35:30 AM
Premierul Dacian Ciolos va avea luni intalniri succesive cu liderii partidelor parlamentare pentru a discuta despre modificariea legii alegerilor locale, au declarat surse oficiale citate de Agerpres. Discutiile vor avea loc incepand de luni dimineata, la Vila Lac. Premierul Ciolos va avea luni dupa-amiaza si intalnirea saptamanala de lucru cu presedintele Klaus Iohannis, au mai precizat sursele citate.


UPDATE Dan Mihalache si Mihai Gadea, la Balul Sasilor de la Munchen
7:32:00 AM
Seful Administratiei Prezidentiale Dan Mihalache si directorul Antena 3 Mihai Gadea au participat sambata seara la Balul Sasilor desfasurat la Munchen, scrie Grigore Cartianu pe Facebook, postand si imagini de la eveniment.
UPDATE Mihai Gadea precizeaza, pe Facebook, ca a fost invitat la Balul sasilor de la Munchen in urma reportajelor Antena 3 despre sarbatorile si satele sasesti din Romania.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply