Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Patru directori si sefi din sucursala Targu Mures a Romgaz, retinuti de DNA
6:03:57 AM
DNA Targu Mures a dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a directorului Pantelimon Avram si a directorului tehnic Ioan Stefande de la sucursala locala a Romgaz si a alti doi sefi de sectie - Emil Mincan si Ioan Olaru - pentru abuz in serviciu, informeaza un comunicat al Directiei.


?Australian Open: Novak Djokovic, in finala - Victorie in patru seturi cu Roger Federer
6:03:00 AM
Novak Djokovic (cap de serie numarul unu) continua cursa spre castigarea celui de-al saselea Australian Open din cariera, sarbul calificandu-se in finala competitiei, dupa o victorie in patru seturi in fata lui Roger Federer (favorit numarul trei).


Exista o problema cu modelul printeselor din desene animate
6:02:01 AM
Filmele de desene animate produse de compania Walt Disney promoveaza imaginea printeselor create dupa o singura reteta: sunt frumoase, cu voce blanda, dispuse sa indure greutati fara a riposta si au linii de dialog mult mai putine in comparatie cu personajele masculine, sunt de parere cercetatorii lingvisti Carmen Fought si Karen Eisenhauer, care au analizat desenele animate produse intre anii 1937 - 2013, scrie qz.com.


De ce este important sa luam antibioticele pe intreaga durata recomandata de medic si ce se poate intampla in caz contrar?
5:52:41 AM
Sunt doua motive principale pentru care este important sa luam antibioticele asa cum au fost recomandate de catre medic: primul motiv este tratarea completa a infectiei si cel de-al doilea este prevenirea rezistentei bacteriilor la subtanta activa continuta de antibiotic, este de parere Dr. Lauri Hicks, directoarea centrului de administrare a antibioticelor din cadrul agentiei americane “Centrul pentru Prevenirea si Controlul Bolilor”.


Comandamentul fortelor americane in Europa isi revizuieste strategia si afirma ca descurajarea unei agresiuni a Rusiei este principala sa prioritate
5:51:10 AM
Comandamentul european al armatei SUA (EUCOM) a publicat miercuri o strategie revizuita in care afirma ca principala sa prioritate este descurajarea unei eventuale agresiuni a Rusiei impotriva Europei, scrie The Moscow Times.


Procurorii italieni au pus sechestru pe 211.000 euro din conturile lui Adrian Mutu
5:43:14 AM
Adrian Mutu figureaza pe lista conducatorilor si jucatorilor de club din Italia pe ale caror conturi a fost pus sechestru, in urma declansarii investigatiei "Offside", transmite Mediafax.


Mircea Govor, audiat la DNA intr-un nou dosar - surse
5:30:30 AM
Fostul presedinte al PSD Satu Mare Mircea Govor, cercetat sub control judiciar in dosarul in care este acuzat de interventii la ANAF pentru numirea unor persoane propuse de el la Administratia Judeteana a Finantelor Publice, este audiat, joi, la sediul DNA Oradea, spun surse judiciare, citate de Mediafax


Perchezitii la o firma medicala privata, suspectata de evaziune fiscala
5:28:41 AM
O firma medicala privata este suspectata de o evaziune fiscala de 1,172 milioane lei dupa ce ar fi achizitionat servicii in valoare de peste 3 milioane de lei de la o societate cu comportament de firma fantoma, anunta Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti.


UNPR isi face grupuri parlamentare separate de PSD
5:25:00 AM
UNPR, partidul condus de Gabriel Oprea, urmeaza sa depuna hartiile pentru ca in aceasta sesiune parlamentara sa aiba grupuri separate de PSD in cele doua camere, au declarat surse politice pentru HotNews.ro. Masura este luata pentru ca UNPR sa poata avea reprezentanti in sectiile de votare la alegeri, asa cum prevede legea.


VIDEO Un spot publicitar Audi in SUA ii inteapa pe colegii de la Skoda ideea e cat timp avem Q7 si quattro, nu ne lipseste Yeti?
5:22:33 AM
Audi a creat un spot publicitar interesant pentru piata din SUA, dar, indirect, ii „inteapa” pe colegii de Volkswagen Group de la Skoda. Ideea spotului este „ce bine ca a venit Q7 si quattro, iar atata timp cat exista aici printre noi, nimeni nu-i va duce dorul lui Yeti”.


Inalta Curte: Arestul la domiciliu, inlocuit cu controlul judiciar pentru Dan Sova. Decizia nu este definitiva
5:18:00 AM
Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis joi inlocuirea masurii arestului la domiciliu cu masura controlului judiciar in cazul senatorului Dan Sova, trimis recent in judecata in dosarul CET Govora, transmite Agerpres.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply