Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

FOTOGALERIE Incendiu pe Calea Plevnei: o masina a luat foc in apropierea CSM
5:03:00 AM
O masina a luat foc vineri in jurul pranzului pe Calea Plevnei, in apropiere de sediul CSM. Un cititor HotNews.ro a surprins masina in flacari si interventia pompierilor.


Ministrul Mediului: Prezenta comunitatii de castori nu reprezinta nici un pericol pentru dezvoltarea viitorului aeroport din Ghimbav
4:52:00 AM
Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Cristiana Pasca Palmer, a declarat joi ca prezenta unei comunitati importante de castori in zona unde se construieste viitorul aeroport din Ghimbav nu reprezinta nici un pericol pentru aceasta investitie.


?EXCLUSIV Seful ANAF: Persoane aflate intr-o situatie cel putin imorala, consultanti fiscali ai mediului privat incearca sa reglementeze, prin diverse presiuni, activitatea Fiscului
4:47:00 AM
Veniturile bugetului general consolidat au fost anul trecut de 233,6 miliarde de lei, adica 33,1% din PIB, fiind cu 9% mai mari in termeni nominali fata de 2014, potrivit datelor furnizate de Ministerul Finantelor. Contactat de HotNews.ro pe tema asteptarilor pe 2016, seful ANAF, Gelu Diaconu, ne-a declarat ca incasarile vor fi cel putin la acelasi nivel in acest an, "doar daca presiunile si actiunile diverselor grupuri de interese private, adunate in coalitii sau in diverse functii publice, nu vor avea castig de cauza in cadrul luptei purtate in prezent pentru slabirea capacitatii adminstrative a ANAF".


?VIDEO Test de integritate, proba prin care vor trece cei ce vor sa ajunga in DNA-ul padurilor. Salariile mari pe care le vor avea
4:25:25 AM
Test practic de integritate e proba careia trebuie sa ii faca fata cei care vor sa se angajeze la Garda Forestiera - "DNA-ul padurilor". Astfel se incearca recrutarea celor incoruptibili. Iar viitorii inspectori vor fi rasplatiti cu salarii atractive.



Fondator al trupei Parazitii, prins in timp ce primea 6.000 de euro pentru a-si folosi influenta (surse)
4:21:00 AM
Alexandru Francu, unul dintre fondatorii trupei Parazitii, ar fi fost prins in flagrant de politisti in timp ce primea 6.000 de euro pentru a-si exercita influenta asupra membrilor unei comisii de avizare din cadrul unei institutii de cultura, potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres.


webPR: Tuca Zbarcea Asociatii, in tranzac?ia americanilor de la McDonalds cu grupul maltez Premier Capital
4:20:00 AM
McDonald’s a incheiat, la finele saptamanii trecute, o tranzactie complexa, prin care actiunile McDonald’s System of Romania, Inc., o companie inregistrata in Delaware si care detine filiala din Romania au fost vandute catre Premier Capital S.R.L., o filiala a companiei malteze Premier Capital plc. Tranzactia a inclus, de asemenea, o franciza in temeiul careia fosta filiala romaneasca a lui McDonald’s va continua sa opereze pe plan local sub celebra marca de restaurante de tip fast-food. 


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply