Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Dupa preluarea LaDorna, francezii de la Lactalis preiau cea mai mare fabrica de lapte cu capital romanesc- Albalact
3:58:00 AM
Lactalis, una dintre cele mai mari companii de lactate din lume, infiintata in anul 1933 si detinuta de familia Besnier (in topul celor mai bogati francezi) va prelua Albalact, cea mai mare companie de produse lactate cu capital romanesc. In 2008, Lactalis preluase compania LaDorna pentru o circa 80-90 milioane de euro. "In 27 ianuarie 2016, conducerea Albalact a fost informata de un grup de  actionari care detin 70% din capitalul social ca Lactalis a incheiat un contract prin care va face o oferta publica de preluare voluntara a intregului pachet de actiuni, primind angajamente ferme din partea actionarilor de a subscrie toate actiunile pe care le detin", se arata intr-un comunicat trasmis Bursei de Valori.


Anul trecut s-au vandut peste 1,4 miliarde de smartphone-uri. Samsung si Apple domina, Huawei a vandut peste 100 de milioane de unitati
3:49:22 AM
Anul trecut vanzarile de smartphone-uri in lume au crescut cu 10%, atingand 1,43 miliarde unitati, arata datele IDC. Samsung a vandut peste 320 de milioane de terminale, Apple a depasit 230 milioane, iar Huawei a crescut cel mai mult, depasind 100 milioane. Top 5 a fost completat de Lenovo si Xiaomi, ambele crescand cu dublu peste media pietei.


Tensiuni la Ford Craiova: Miza investitiilor in noi modele si noi motoare sta in puterea Sindicatului, care spune ca oferta Ford e prea mica
3:39:02 AM
Conducerea Ford Romania si angajatii negociaza dur in aceste zile noile contracte colective de munca, iar in balanta sunt puse, de partea Ford, investitii in noi modele, noi motoare si noi repere care sa fie facute in Sectia Presaj. De cealalta parte, angajatii si Sindicatul trebuie sa cantareasca daca sacrifica prezentul pentru viitor, iar in acest moment Sindicatul si oamenii socotesc ca oferta Ford este prea mica. Iata principalele modificari si punctele de conflict intre cele doua parti.


Clifford Chance Badea: 7 previziuni in dreptul concurentei din 2016
3:32:13 AM
Anul 2015 a fost extrem de intens si in Romania in domeniul concurentei, cu mult dinamism in zona autoritatii de control, un numar record de investigatii si decizii de sanctionare, precum si modificari importante de legislatie. "Peisajul concurential local reflecta, in mare masura, realitatea internationala", spune Diana Crangasu, Senior Associate si coordonator al practicii de dreptul concurentei in cadrul Clifford Chance Badea. Vezi in text cele 7 previziuni pentru acest an in domeniul dreptului concurential.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply