Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Prima sesiune parlamentara din 2016 incepe luni
11:09:00 PM
Deputatii si senatorii revin luni la lucru, in prima sesiune parlamentara din 2016 si penultima din mandat, sesiune care se va desfasura sub semnul alegerilor locale din iunie, scrutin premergator parlamentarelor de la sfarsitul anului. Birourile permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului se reunesc luni la pranz, urmate de sedinte ale liderilor de grup, scrie Mediafax.


Klaus Iohannis se intalneste luni cu presedintele BERD
11:04:08 PM
Presedintele Klaus Iohannis il primeste luni, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare, Suma Chakrabarti. Presedintele BERD se va afla in Romania luni si marti, pentru a purta discutii cu oficialii romani si cu partenerii de afaceri. Suma Chakrabarti se va intalni si cu premierul, Dacian Ciolos, ministrul Finantelor Publice si guvernatorul BERD pentru Romania, Anca Paliu Dragu, guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, anunta Agerpres.


9 cetateni americani, arestati in Arabia Saudita pentru presupuse legaturi cu terorismul
10:58:19 PM
9 cetateni americani au arestati in Arabia Saudita pentru presupuse legaturi cu terorismul, a anuntat duminica un ziar saudit. Washingtonul, un aliat al regimului de la Ryad, a confirmat ca este la curent cu aceste informatii, insa a refuzat sa faca alte comentarii, scrie AFP.


Bancul zilei: Sot si sotie
10:32:00 PM
Sotul si sotia dorm. La un moment dat sotia tresare si incepe sa tipe prin somn:
- Sotul, sotul!


Decizie istorica a Israelului: Un loc de rugaciune mixt, pentru femei si barbati, va fi amenajat la Zidul Plangerii
10:30:59 PM
Guvernul israelian a aprobat duminica amenajarea unui loc de rugaciune mixt, pentru femei si barbati, la Zidul Plangerii din Ierusalim, o decizie considerata istorica, ce pune capat unei controverse vechi de peste un sfert de secol, noteaza AFP.


Brexit: David Cameron si Donald Tusk nu au ajuns la un acord. Intalnirea considerata cruciala se prelungeste cu o zi
10:26:00 PM
Discutiile incepute duminica seara, la Londra, intre premierul britanic David Cameron si presedintele in exercitiu al Uniunii Europene, Donald Tusk, pentru a evita iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, au fost prelungite cu o zi, care va fi "cruciala", a anuntat Donald Tusk, citat de AFP. O sursa apropiata negocierilor de duminica a declarat ca Marea Britanie si Uniunea Europeana ajuns la un acord doar asupra unuia dintre cele patru domenii in care premierul britanic David Cameron a cerut reforme, potrivit Reuters.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply