Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Exercitiu antiterorist la sediul Ambadadei Israelului la Bucuresti
4:52:00 AM
Un exercitiu antiterorist la care participa forte ale Politiei si brigada antiterorism are loc sambata dimineata la cladirea care adaposteste Ambadada Israelului la Bucuresti, din zona Pietei Unirii. Potrivit unor surse consultate de Hotnews.ro, reprezentantii Ambasadei Israeluluinu au comentat informatia. 


Israel: Declaratiile lui Laurent Fabius privind recunoasterea statului palestinian incurajeaza Palestina sa nu se implice in solutionarea confictului
4:29:00 AM
Declaratiile de vineri ale sefului diplomatiei franceze, Laurent Fabius, privind o eventuala recunoastere, de catre Franta, a statului palestinian in cazul esecului unei conferinte internationale pe tema conflictului israeliano-palestinian, ii incurajeaza pe palestinieni sa nu se implice in gasirea unei solutii pentru acest conflict, a declarat sambata un inalt responsabil guvernamental israelian, sub protectia anonimatului, potrivit AFP.


Miscarea Populara cere Guvernului sa isi asume raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi
4:17:03 AM
Miscarea Populara ii cere premierului Dacian Ciolos ca Guvernul sa isi asume raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi in conditiile in care ''presedintele tarii, presedintele CCR, forte politice importante'' se pronunta in favoarea proiectului.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply