Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Tariceanu vrea schimbarea radicala a modului de numire a sefilor Inaltei Curti, DNA si Parchetului General. Proiect de lege care ia aceste atributii presedintelui
7:06:00 AM
Presedintele Senatului, copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat, joi, ca a initiat o propunere de lege prin care se schimba radical procedura de numire a sefilor DNA, Parchetului General si ai Inaltei Curti. Concret, Tariceanu ca ca Inalta Curte sa isi numeasca presedintele dintre judecatorii care au functionat la aceasta instanta cel putin doi ani. In ce priveste procurorul-general, seful DNA si seful DIICOT, Tariceanu propune ca acestia sa fie numiti de de CSM dintre procurorii care au o vechime minima de zece ani in functia de judecator sau procuror.


Inca o nava cu migranti s-a scufundat in Egee: 24 de persoane au murit, 11 sunt date disparute
7:00:25 AM
?O barca s-a scufundat langa o insula greceasca din apropierea Turciei si cel putin 24 de migranti au murit, in conditiile in care refugiatii risca in continuare traversarea spre Europa, in ciuda conditiilor de iarna, transmite Reuters.


Mario Renzi critica din nou Germania, de data aceasta pentru faptul ca ia toate deciziile importante la nivelul UE impreuna cu Franta: Eu aflu rezultatul din presa
6:27:32 AM
Seful guvernului italian, Matteo Renzi, a criticat joi, inaintea unei vizite pe care urmeaza sa o efectueze la Berlin, ponderea excesiva a cuplului franco-german in UE si a cerut includerea mai multor voci in procesul de decizie, in special in ceea ce priveste criza migratorie, scrie AFP.


Efectele deciziei ASF ca brokerii de asigurare sa detina un capital de minim 150.000 de lei pentru a activa in piata: 30 de brokeri au renuntat la afaceri, iar 85 de brokeri au activitatea interzisa temporar sau suspendata
6:26:20 AM
Doar 289 de brokeri de asigurare dintr-un total de 552 de societatti de intermediere in asigurari indeplineau la data de 27 ianuarie 2016 noile cerinte de capital impuse de ASF, respectiv un prag minim de 150.000 de lei, potrivit unei situatii prezentate joi de autoritatea de supraveghere. La data mentionata, 57 de brokeri aveau activitatea interzisa temporar, 28 de brokeri aveau activitatea suspendata, iar 30 de brokeri au solicitat retragerea autorizatiei de functionare. Brokerii de asigurare intermediaza aproape 60% din primele brute subscrise de asiguratori.


Procurorii fac perchezitii la clubul FC Brasov si la locuinta lui Ioan Neculaie
6:25:41 AM
Procurorii brasoveni fac, joi, perchezitii la clubul de fotbal FC Brasov si la locuinta patronului echipei, Ioan Neculaie, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu un prejudiciu estimat la 40 de milioane de lei, transmite Mediafax.


Document Cele 5 amendamente ale initiatorului legii darii in plata
6:17:50 AM
Dupa ce presedintele Iohannis a re-transmis Parlamentului proiectul legii privind darea in plata, initiatorul acestui proiect legislativ a depus cinci amendamente care, daca vor trece de comisii si vor fi valitate de Parlament, vor face actoalul proiect legislativ mult mai clar. Noua varianta a legii darii in plata va fi discutata incepand din 1 februarie, odata cu inceperea sesiunii parlamentare. Vezi in atasament amendamentele aduse de Daniel Zamfir, asa cum au fost ele depuse in Parlament.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply