Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Sector 6: Copacii si arbustii plantati in perioada 2013-2014 au fost distrusi de ger, caderi de zapada, canicula
2:53:25 AM
Distrugerea copacilor si arbustilor ornamentali plantati in perioada 2013-2014 in sectorul 6 s-a produs din cauza fenomenelor meteorologice, au explicat, la solicitarea Agerpres, reprezentantii Administratiei Domeniului Public si Dezvoltare Urbana (ADPDU) Sector 6 si ai Directiei Generale Investitii.


Alba: Strat de zapada suficient pe partiile de la Sureanu si Arieseni, in pofida incalzirii vremii
2:42:32 AM
Sase din cele noua partii de pe Domeniul Sureanu, din Muntii Sebesului, sunt practicabile la acest sfarsit de saptamana, in pofida incalzirii vremii din ultimele zile stratul de zapada fiind suficient pentru schi si snowboarding, informeaza Agerpres.


?VIDEO 4 milioane de euro despagubire pentru moartea arhitectei Casei Poporului. Familia Ancai Petrescu vrea dreptate in justitie
2:26:32 AM
Patru milioane de euro. Aceasta este suma pe care o cer in instanta fetele si sotul Ancai Petrescu. Familia arhitectei Casei Poporului este de parere ca cei 4 medici care s-au ocupat de ea in spitalele de urgenta au gresit flagrant.



Ministerul energiei acrediteaza specialisti pentru realizarea strategiei energetice
2:21:06 AM
Ministerul Energiei intentioneaa sa acrediteze specialisti si reprezentanti ai societatii civile care sa ia parte la consultarile legate de elaborarea strategiei energetice 2016-2030, cu perspectiva anului 2050. "Acreditarea constituie un demers formal prin care dorim sa ne asiguram ca toate vocile implicate vor fi ascultate, iar punctele de vedere exprimate in legatura cu Strategia Energetica vor fi publice si luate in considerare", informeaza Ministerul Energiei.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply