Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Irina Begu anunta ca nu va juca in Fed Cup din cauza unei accidentari
9:10:52 AM
Irina Begu, convocata de capitanul-nejucator Alina Tecsor pentru partida Romania - Cehia, din primul tur al Grupei Mondiale FED Cup, de la Cluj, a anuntat pe contul oficial de Facebook, faptul ca nu va putea juca, din cauza unei accidentari la genunchi, transmite Mediafax.


Un nou proiect de lege privind securitatea cibernetica a Romaniei: Furnizorii de internet nu vor permite accesul la datele clientilor in lipsa unei instiintari scrise din partea autoritatilor abilitate, privind existenta unei autorizatii emise de judecator
9:00:04 AM
Detinatorii de infrastructuri cibernetice vor avea obligatia 'sa nu permita accesul la datele de continut din infrastructurile detinute sau aflate in competenta, in lipsa unei instiintari scrise din partea autoritatilor abilitate, privind existenta unei autorizatii emise de judecator, in conditiile legii', se arata intr-un nou proiect de lege privind securitatea cibernetica a Romaniei, supus dezbaterii publice pe site-ul Ministerului Comunicatiilor. Amintim ca o lege similara a fost declarata neconstitutionala in luna ianuarie a anului trecut, unul dintre motive fiind ca accesul la datele clientilor se putea face de catre SRI si alte autoritati fara mandat judecatoresc, lasand posibilitatea abuzurilor din partea autoritatilor.


Corpul de Control al primului-ministru face verificari la Romsilva
8:57:00 AM
Corpul de Control al primului-ministru a inceput o actiune de control la Regia Nationala a Padurilor- Romsilva, se arata intr-un comunicat al Guvernului. In cadrul actiunii, va fi verificata activitatea regiei incepand cu 1 ianuarie 2014 pana in prezent. Peste 3.500 de reprezentanti din industria lemnului au protestat marti, în Piata Victoriei, acuzand abuzuri ale Romsilva. Padurarii au reclamat ca Romsilva a crescut cu 300% pretul minim de pornire la licitatiile de vânzare a masei lemnoase.


Metrorex: Statia Piata Victoriei nu se inchide. Nu am gasit pe inregistrarile video incidentul raportat la Protectia Consumatorilor in care o persoana isi prinde piciorul intre peron si tren
8:56:00 AM
Compania Metrorex a anuntat, joi, intr-un comunicat ca serviciile de metrou din Statia Piata Victoriei nu vor fi suspendate, asa cum cer inspectorii de la Protectia Consumatorului ce au si amendat compania pentru ca o calatoare si-ar fi prins piciorul in spatiul dintre peronul statiei si tren. Potrivit Metrorex, dupa vizionarea inregistrarilor video "de pe camerele indreptate spre peron din statia Piata Victoriei 1 si Piata Victoriei 2, nu s-au identificat incidente de genul semnalat de reclamanta si nici nu s-a primit la Metrorex o reclamatie in acest sens".


Prognoza pentru vineri si sambata: Vremea se raceste putin, dar va fi mai cald decat in mod normal
8:55:47 AM
Desi valorile termice vor marca o scadere in majoritatea zonelor, acestea se vor mentine in general mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.


Astronomii au descoperit cel mai mare sistem solar cunoscut, in care o planeta inconjoara soarele intr-un milion de ani
8:49:01 AM
Astronomii au descoperit cel mai mare sistem solar cunoscut, in care unei planete mari ii ia aproape un milion de ani pentru a-si inconjura steaua, scrie BBC.


Tariceanu: Nu candidez la Primaria Bucuresti
8:29:52 AM
Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE, a declarat joi ca nu va candida pentru postul de primar al Bucurestiului. Tariceanu a mai spus ca singurul partid cu care ALDE nu va face aliante in consiliile locale si judetene este PMP.


Procurorii DNA au inceput urmarirea penala in rem in scandalul acoperisului Arenei Nationale
8:16:32 AM
Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie s-au sesizat din oficiu si efectueaza acte de urmarire penala in rem (fata de fapta) cu privire la suspiciunea savarsirii infractiunii de abuz in serviciu cu obtinere de foloase necuvenite in ceea ce priveste constructia acoperisului Arenei Nationale.


Drumul spre o noua ordine fiscala. Despre Normele metodologice ale Codului Fiscal
8:15:00 AM
Recent, un amic al meu care trece printr-o reforma majora a vietii sale profesionale postase pe Facebook un citat dintr-un celebru guru contemporan care spunea cam asa "Toate schimbarile majore sunt precedate de haos". Nu stiu daca aceasta cugetare intra in categoria adevarurilor general valabile, insa pare sa se potriveasca precum o manusa fiscalitatii noastre proaspat reformata. De la 1 ianuarie 2016 avem un nou Cod Fiscal, a carui rescriere a implicat ani de eforturi nu doar din partea autoritatilor, ci si din partea mediului de afaceri, care s-a implicat de o maniera activa prin propunerile aduse la masa de discutie.  De curand au fost publicate si Normele Metodologice de aplicare a acestui nou Cod Fiscal. Nici nu s-a uscat bine tusul Monitorului Oficial in care au fost publicate ca deja au inceput sa curga discutiile, scriiturile si evenimentele pe seama lor.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply