Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

RETROSPECTIVA 2016: Ministerul Muncii, sub presiunea revendicarilor salariale
4:31:18 AM
Ministerul Muncii a fost asaltat in 2016 de numeroase revendicari salariale, iar cea mai mare provocare a fost elaborarea Legii salarizarii unitare, care, dupa nenumarate analize si consultari, a ramas la stadiul de proiect., noteaza Agerpres. Discutii au avut loc si in privinta salariului minim pe economie, decizia finala fiindu-i "pasata" in cele din urma urmatorului guvern. Ministerul Muncii a prezentat pe parcursul anului si a adoptat o serie de proiecte sociale, precum cel privind indemnizatia pentru mame, trusoul pentru nou-nascuti sau tichetele pentru gradinita.


7 ponturi pentru o afacere online de succes in 2017
4:23:06 AM
Daca ai un magazin online, motorul de cautare Google este esential in afacere ta. Cu cat ai o pozitie mai buna in rezultatele cautarii pe Google, cu atat vei avea mai multi cititori sau cumparatori. Daca ai un magazin online si vrei sa te afli pe primele poziti in rezultatele cautarii pe Google, sfaturile de mai jos iti vor oferi o conversie de succes pentru anul urmator.


China va inaspri supravegherea in domeniul securitatii informatice, iar masurile ar putea aduce noi probleme companiilor straine
4:18:53 AM
​Autoritatea chineza in domeniul securitatii cibernetice si-a reafirmat angajamentul de a impune masuri de supraveghere mai ferme, intr-un document cerand ca produsele lansate de companiile de tehnologie locale si straine sa fie supuse unei evaluari mai dure. Multe companii straine de tehnologie au constatat ca este tot mai greu sa faca afaceri in China si o noua lege ar putea sa le faca viata si mai grea.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply