Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Salariul minim ramane deocamdata la 1.250 lei
7:45:28 AM
Nivelul salariului minim pe economie ramane la 1.250 de lei, a declarat, joi, purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu, care a explicat ca, in aceasta situatie, nu este necesara adoptarea unei HG, urmand ca viitorul Executiv sa stabileasca noua valoare a salariului minim, transmite News.ro.


Ancheta interna la ANAF, dupa ce DIICOT a ridicat din magazinul sau din Targu Jiu pliculete care ar contine etnobotanice
7:42:54 AM
Agentia Nationala de Administratie Fiscala a anuntat joi ca face o "verificare administrativa interna" dupa ce Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate Gorj a ridicat din magazinul ANAF din Targu Jiu aproape o mie de pliculete suspectate ca ar contine etonobotanice, scrie news.ro.


Statul polonez va cumpara o colectie privata de arta evaluata la 2 miliarde de euro
7:27:48 AM
Ministerul Culturii din Polonia va cumpara joi o colectie privata de arta, in valoare de 2 miliarde de euro, din care face parte lucrarea "Dama cu hermina" a lui Leonardo da Vinci, informeaza AFP, citata de News.ro.


VIDEO: Anca Ungureanu, UniCredit: Vedem o emulatie in zona creativitatii romanesti si de suport a industriilor creative
7:16:00 AM
Antreprenoriatul creativ este despre nebunie, despre curaj, despre a face lucrurile altfel si despre a provoca mediul in care traiesti. Un interviu cu Anca Ungureanu despre mintile creative si despre povesti speciale, care au la baza o idee originala.


Vladimir Putin anunta incetarea focului in Siria si reducerea prezentei militare rusesti in aceasta tara devastata de razboi
6:58:00 AM
Presedintele rus Vladimir Putin a anuntat joi un acord de incetare a focului intre regimul sirian si opozitia armata din Siria, tara cuprinsa de un razboi sangeros din 2011, acriu agentiile rusesti de presa, citate de AFP.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply