Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Oficial parlamentar rus: Expulzarea diplomatilor din SUA reprezinta o agonie politica
3:30:00 PM
Un oficial parlamentar rus a declarat ca decizia de a expulza 35 de diplomati rusi a reprezentat  "o agonie politica", anunta RIA, citata de Reuters.


VIDEO Cine a fost detinutul politic Mihai Imbrescu Zamela- bunicul lui Sorin Grindeanu
3:03:00 PM
Mihai Imbrescu, nascut in 22 octombrie 1919, este bunicul din Borlovenii Vechi, judetul Caras Severin, care l-a crescut pe Sorin Grindeanu, premierul desemnat de catre coalitia PSD+ALDE, scrie jurnalistul Marius Ghilezan pe blogul sau. Fiind principalul sprijinitor al grupului Ionescu Gheorghe-Valusescu, incepand din octombrie 1949, a fost arestat in ziua de 24 ianuarie 1951, judecat si condamnat la 3 ani. A trecut prin inchisorile de la Caransebes, Timisoara, Poarta Alba, Gales si Peninsula. A fost eliberat in 1953.
Sorin Grindeanu: Am intrat in PSDR la doar 3 zile dupa ce Emil Constantinescu castiga alegerile prezidentiale. Sunt un om de stanga
  • vezi un reportaj realizat de TVR Timisoara despre rezistenta din Muntii Banatului


Erdogan a declarat ca oportunitatea de incetare a focului in Siria nu ar trebui irosita/ Printre grupurile din Siria au existat, insa, rezerve in privinta unui acord de incetare a focurilor
3:00:00 PM
Presedintele turc, Tayyip Erdogan, a declarat, joi, ca oportunitatea de incetare a focului in Siria nu ar trebui irosita. Presedintele Siriei este pregatit sa respecte un acord in aceasta privinta, informeaza Reuters.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply