Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Garry Kasparov: Vladimir Putin este problema noastra dar, in timp, va fi problema intregii lumi / Ma intreb daca Trump nu vede in Crimeea un simplu bun imobiliar
5:32:39 AM
Cel mai mare jucator de sah din toate timpurile, Garry Kasparov, afirma, intr-un interviu acordat pentru publicatia franceza Slate, ca Vladimir Putin si-a dat seama de libertatea de actiune de care dispune in momentul in care Barack Obama nu pus in practica amenintarile atunci cand linia rosie pe care a stabilit-o a fost incalcata in Siria si a avertizat ca, in timp, liderul de la Kremlin "va deveni problema intregii lumi".


Culise si detalii relevante din cariera politica a lui Sorin Grindeanu
5:26:00 AM
Sorin Grindeanu, propunerea de premier anuntata miercuri dupa-amiaza de Liviu Dragnea, s-a prezentat drept un soldat disciplinat al partidului, cu simtul ierarhiei, care n-a ars etape in cariera politica si executa docil vointa liderului. Imaginea e corecta pana la un punct. Prima intrebare ar fi cum a ajuns presedintele CJ Timis sa-i castige increderea lui Dragnea? Potrivit surselor HotNews.ro, in septembrie 2015, dupa ce Victor Ponta renutase la sefia PSD, Grindeanu ar fi spus ca Liviu Dragnea trebuie sa fie urmatorul sef al partidului, organizatia Timis fiind prima care l-a propus desi liderul PSD avea deja o condamare in prima instanta.


Bogdan Licu, avizat de CSM pentru functia de adjunct al procurorului general
5:25:33 AM
Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a avizat favorabil, joi, cu unanimitate de voturi, numirea lui Bogdan Licu in functia de adjunct al procurorului general, transmite Agerpres.


China va investi 500 mld. dolari pentru extinderea retelei feroviare. Pana in 2020 va avea 30.000 de km de cale ferata de mare viteza
5:21:34 AM
Guvernul de la Beijing vrea sa cheltuiasca 3.500 de miliarde de yuani (503 miliarde de dolar) pentru extinderea retelei feroviare pana in 2020, recurgand la investitii in infrastructura pentru sustinerea cresterii economice si imbunatatirea conectivitatii in tara, transmite Bloomberg, citat de News.ro.


Din cei circa 5 milioane de romani care lucreaza in afara tarii, circa 30% nu trimit bani in tara. Din fiecare suta de euro trimisa de cei generosi, 60 de euro merg in consum
5:17:18 AM
Mai mult de 60% din banii trimisi in tara de romanii care lucreaza in strainatate sunt cheltuiti pentru consum, pentru achizitia necesitatilor de zi cu zi (alimente, haine si adapost), iar 20% -40% se folosesc pentru economisire sau investitii , se arata intr-o lucrare statistica publicata joi  de INS.


Gabriela Firea vrea statui cu Vlad Tepes si Constantin Brancoveanu in Bucuresti. Primaria va plati circa 1 milion de euro
4:59:00 AM
Primaria Capitalei, prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic, va plati sculptorului Florin Codre circa 2,2 milioane de lei pentru realizarea si montarea unei statui a lui Vlad Tepes, potrivit informatiilor de pe site-ul de licitatii publice. Primaria Capitalei va mai plati 2,2 milioane lei si sculptorului Ioan Bolborea pentru realizarea si montarea unei lucrari de arta plastica intitulata "Sfantul Martir Constantin Brancoveanu".


Olanda contribuie cu doi ofiteri de stat major la brigada multinationala NATO ce isi va avea baza la Craiova
4:56:00 AM
Ministrul olandez al apararii, Jeanine Hennis-Plasschaert, a transmis o scrisoare omologului roman, Mihnea Motoc, prin care reconfirma sprijinul general al autoritatilor de la Haga pentru consolidarea prezentei aliate avansate pe teritoriul national si in regiunea Marii Negre, in vederea demonstrarii capacitatii NATO de a raspunde oricarei amenintari la adresa securitatii statelor aliate, informeaza MApN.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply